Άλλο ένα γκολ και ισοφάρισε τον… καλύτερό του εαυτό ο Ράσφορντ από Φλεβάρη μήνα!

Ο Μάρκους Ράσφορντ μετά και την κεφαλιά με την οποία έλυσε τον Γόρδιο δεσμό για την Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λιντς, έφτασε στα 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και απέχει μόλις ένα γκολ από τον καλύτερο ever εαυτό που έχει επιδείξει σε μια σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους».  



Άλλο ένα γκολ και ισοφάρισε τον… καλύτερό του εαυτό ο Ράσφορντ από Φλεβάρη μήνα!

Έχουν χιλιοειπωθεί, έχουν χιλιογραφτεί πράγματα για τον Άγγλο επιθετικό και την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η πειθαρχία του και το γεγονός πως παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στην επίτευξη του στόχου δίχως να «εκτροχιαστεί» ούτε για μια στιγμή, αναγκάζει όλους να επαναλάβουν πως φέτος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκοράροντας στο 80ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Έλαντ Ρόουντ» για να λυτρώσει την Γιουνάιτεντ προτού έρθει και το γκολ του Γκαρνάτσο, έφτασε στα 21 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Είναι μόλις τα μέσα του Φλεβάρη και ο «Ράσι» μπορεί με ένα γκολ ακόμα, να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση της θητείας του στο ανδρικό τμήμα της Γιουνάιτεντ, με τα 22 γκολ που είχε καταγράψει την σεζόν 2019-2020.