Γουόρνοκ: Βάζει την απόσυρση σε παύση και αναλαμβάνει την Χάντερσφιλντ!

Έχοντας ήδη περάσει 10 μήνες μακριά από το ποδόσφαιρο και απολαμβάνοντας την ζωή, ο Νιλ Γουόρνοκ έβαλε σε παύση την απόσυρσή του από την προπονητική και αποδέχθηκε την πρόκληση της Χάντερσφιλντ ώστε να την αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι!  



Γουόρνοκ: Βάζει την απόσυρση σε παύση και αναλαμβάνει την Χάντερσφιλντ!

Έχοντας καταγράψει μια καριέρα στην οποία έχει τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1.603), ο Νιλ Γουόρνοκ τον Απρίλη του 2022 αποτέλεσε παρελθόν από την προπονητική, όπως ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σε 42 χρόνια στους πάγκους, ο 73χρονος είχε αποφασίσει το τέλος μετά την απόλυση από την Μίντλεσμπρο, τον Νοέμβρη του 2021.

Βρέθηκε στις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ΚΠΡ και Κάρντιφ για να τις οδηγήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την Gainsborough Trinity και την Μπέρτον, προτού βρεθεί στην Football League για την Scarborough το 1986. 

Οδήγησε την Νοτς Κάουντι σε διαδοχικές ανόδους και την πρώτη κατηγορία την σεζόν 1991-1992, ενώ, πέτυχε και με την Χάντερσφιλντ το 1995 μέσω των Playoffs. Έναν χρόνο μετά έστειλε και την Πλίμουθ στο Γουέμπλεϊ. 

Από το μεσημέρι της Δευτέρας αναλαμβάνει και πάλι δράση και θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Χάντερσφιλντ για τους επόμενους μήνες!