Τσέλσι: Με 323 εκατ. για μεταγραφές, οι 2 νίκες σε 14 ματς είναι... καταστροφή

Στην 10η θέση της βαθμολογίας. Στο -10 από την τετράδα. Με ήττα από την ουραγό του πρωταθλήματος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αποδοκιμασίες από τον κόσμο. Τα πράγματα όχι απλά δεν βελτιώνονται για τους «μπλε», αλλά δείχνει η ομάδα να έχει μπει σε μια μαύρη τρύπα δίχως διέξοδο... 



Τσέλσι: Με 323 εκατ. για μεταγραφές, οι 2 νίκες σε 14 ματς είναι... καταστροφή

Η Τσέλσι ως γνωστόν διέθεσε 323 εκατομμύρια λίρες για μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο, με το ποσό αυτό να είναι φυσικά το μεγαλύτερο στα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Η ενίσχυση, μέχρι στιγμής, έχει φέρει ένα... μεγάλο μηδενικό στο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πότερ μετράει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις! 

Οι «μπλε» δεν καταφέρνουν να βρουν σπιρτάδα, φαντασία, να βάλουν ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους και φυσικά τώρα τους βαραίνει ακόμα περισσότερο το άγχος και η πίεση, αφού γνωρίζουν πως μπαίνουν σε κάθε ματς με επίγνωση της κριτικής που... περιμένει στη γωνία αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. 

Φυσικά το πρόβλημα στο σκοράρισμα ίσως είναι από τα πρώτα που καλείται να επιλύσει ο κόουτς μαζί με του επιθετικούς του, αφού τα τέσσερα τέρματα ενεργητικό από την έναρξη του 2023 στην Πρέμιερ Λιγκ, για ομάδα επιπέδου Τσέλσι, είναι απαγορευτικό. Και οδηγεί στην καταστροφή. 

Το ποσοστό νικών του νυν τεχνικού του συλλόγου στους «μπλε» είναι μόλις στο 36% αυτή τη στιγμή, μετρώντας 9 νίκες, 9 ήττες και 7 ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια όπου έχει βρεθεί στην άκρη του πάγκου...

Κώστας Ζάλιαρης