Οι μετοχές των Γκλέιζερς, ο Τζιμ Ράτκλιφ και… η ξαφνική στήριξη στους Αμερικανούς!

Τη στιγμή που ο τραπεζίτης από το Κατάρ θέλει το 100% των μετοχών της Γιουνάιτεντ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σκοπεύει να εξαγοράσει μονάχα το κομμάτι των Γκλέιζερς, οι οποίοι ξαφνικά αντικρίζουν πρόθεση στήριξης από αμερικανικό fund για να παραμείνουν στην κεφαλή του συλλόγου!  



Οι μετοχές των Γκλέιζερς, ο Τζιμ Ράτκλιφ και… η ξαφνική στήριξη στους Αμερικανούς!

Το θέμα με το μέλλον των «κόκκινων διαβόλων» απασχολεί έντονα από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και κατατέθηκαν οι επίσημες προτάσεις για την αγορά των μετοχών του κλαμπ, ωστόσο, έχει ακόμα πολύ ζουμί η υπόθεση.

Ο τραπεζίτης από το Κατάρ, Σεΐχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι, κατέθεσε προσφορά για το 100% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας πλέον ο Πρόεδρος της εθνικής τράπεζας της χώρας του και έχοντας εκπαίδευση από το Ηνωμένο Βασίλειο.  

Ο πλουσιότερος Βρετανός, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, έκανε πρόταση για το 69% των μετοχών του συλλόγου, όσο αναλογεί δηλαδή στους Γκλέιζερς, όμως, οι τελευταίοι είχαν και μια απρόσμενη εμφάνιση αμερικανικού fund, όχι για το μερίδιό τους, αλλά… για στήριξη!

Όπως αναφέρει το ESPN, το Elliot Management Fund έχει εκφράσει την πρόθεσή του να βοηθήσει τους Αμερικανούς ώστε να εκείνοι να παραμείνουν στην κεφαλή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μην αποχωρήσουν από την ιδιοκτησία!