Η αγκαλιά του Σερ Άλεξ στον Τεν Χαγκ και ο χορός με τους Άντονι και Λισάντρο (vids)

Ο πανευτυχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περίμενε τον Έρικ Τεν Χαγκ στον διάδρομο των αποδυτηρίων του «Γουέμπλεϊ» για να τον συγχαρεί και να τον αγκαλιάσει που πρόσφερε στην Γιουνάιτεντ το πρώτο της τρόπαιο μετά το 2017, ενώ, σε μια στιγμή... ξεγνοιασιάς, ο Ολλανδός κόουτς έφτασε να χορεύει με τους Άντονι και Λισάντρο Μαρτίνες, τους οποίους είχε σαν παιδιά του και στον Άγιαξ. 



Η αγκαλιά του Σερ Άλεξ στον Τεν Χαγκ και ο χορός με τους Άντονι και Λισάντρο (vids)

Ο Τεν Χαγκ κατάφερε στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο όχι απλά να βελτιώσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά να την κάνει ξανά ισχυρή και να της προσφέρει τον πρώτο της εγχώριο τίτλο μετά από το 2017. 

Το βράδυ της Κυριακής στη μεγάλη επιστροφή των «κόκκινων διαβόλων» στο «Γουέμπλεϊ», τα γκολ των Καζεμίρο και Ράσφορντ χάρισαν στο κλαμπ του Μάντσεστερ το φετινό Λιγκ Καπ με το τελικό 2-0 επί της Νιούκαστλ. 

Ο Τεν Χαγκ έκανε χαρούμενο και τον Σερ Άλεξ, ο οποίος τον στηρίζει τρομερά και τώρα τον είδε να κατακτά τίτλο με τον σύλλογο, ενώ, ο Ολλανδός τεχνικός που δεν αφήνει ποτέ τον εαυτό του να παρασυρθεί, έφτασε να χορεύει με τους Λισάντρο και Άντονι στους πανηγυρισμούς! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης