Το απολαμβάνει και το δείχνει: Πάει για την κορυφαία του σεζόν ο Έντεγκααρντ (vids)

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στην Άρσεναλ, δείχνει πως έχει «κουμπώσει» στην ομάδα, όσο πουθενά αλλού, ενώ, βάζει πλώρη για την κορυφαία του σεζόν και σε επίπεδο σκοραρίσματος μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης.  



Το απολαμβάνει και το δείχνει: Πάει για την κορυφαία του σεζόν ο Έντεγκααρντ (vids)

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, παρά το γεγονός πως έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Άρσεναλ, πάντοτε θ’ ακούσει τον Τζάκα και θα του δώσει το ελεύθερο να είναι εκείνος που θα μοιράζει οδηγίες, ενώ, πρόσφερε και στον Ζιντσένκο την τιμή να είναι εκείνος αρχηγός, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην Ουκρανία στον έναν χρόνο από την εισβολή των Ρώσων…

Στο ματς με την Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης, ο Έντεγκααρντ πετυχαίνοντας το τρίτο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του και… ρίχνοντας έναν χορό μπροστά από τους οπαδούς, έφτασε στα 9 γκολ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτό τον αριθμό ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που είχε μέχρι στιγμής στην καριέρα του, από την Φίτεσε της σεζόν 2018-2019.

Παράλληλα, έχει και 6 ασίστ στο πρωτάθλημα, με 56 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από δικές του προσπάθειες και με 403 μεταβιβάσεις στο επιθετικό τρίτο της ομάδας του. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει, όμως, το γεγονός πως είναι κορυφαίος στις ανακτήσεις της κατοχής της μπάλας στο επιθετικό τρίτο, κερδίζοντας 33 φορές!