Σάκα και Μαρτινέλι έγιναν το πρώτο… διψήφιο παρεάκι στα γκολ (vid)

Σκόραραν μαζί στο παιχνίδι με την Έβερτον για να φτάσει η Άρσεναλ στο +5 από τη Σίτι με ίδια παιχνίδια. Οι Σάκα και Μαρτινέλι είναι πλέον το μοναδικό δίδυμο ομάδας της Πρέμιερ με 10+ τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Αρτέτα να έχει βρει τα κουμπιά τους κι εκείνοι να οδηγούν τον σύλλογο στον τίτλο!  



Σάκα και Μαρτινέλι έγιναν το πρώτο… διψήφιο παρεάκι στα γκολ (vid)

Όσο δύσκολο κι αν έδειχνε το παιχνίδι της Τετάρτης για τους Λονδρέζους στο «Έμιρεϊτς», άλλο τόσο εύκολο έγινε από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 40’ και το 45’ + 1’ οι Σάκα και Μαρτινέλι βρήκαν δίχτυα.

Ο Βραζιλιάνος θα πετύχαινε και το τέταρτο γκολ για να κλείσει το σκορ (4-0), με αποτέλεσμα να φτάσει στα 11 τέρματα στη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μαζί με 3 ασίστ.

Ο Σάκα από την πλευρά του έχει 10 γκολ και 9 ασίστ, ενώ, μαζί, ως… παρεάκι, έγιναν το πρώτο δίδυμο ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος με 10+ γκολ στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά! Και φυσικά, πιο ώριμοι και με μεγαλύτερη εμπειρία από πέρυσι, οι ηλικίας 21 ετών ποδοσφαιριστές, δείχνουν ικανότατοι να συνεχίσουν να κρατούν το χέρι της Άρσεναλ μέχρι τέλους για τον θρίαμβο στο φετινό πρωτάθλημα.