Οι τέσσερις «απαντήσεις» του Μαρτινέλι στα τρία τελευταία παιχνίδια

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι έφτασε στα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα μετά και τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Έβερτον, απαντώντας κατάλληλα στα τελευταία τρία παιχνίδια έπειτα από τα ματς που δεν κατάφερνε να βγάλει τον καλό του εαυτό και ο Αρτέτα προτιμούσε να τον βγάζει από τις αναμετρήσεις της Άρσεναλ.  



Οι τέσσερις «απαντήσεις» του Μαρτινέλι στα τρία τελευταία παιχνίδια

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μαζί και με τον Μπουκάγιο Σάκα απαρτίζουν το πρώτο δίδυμο παικτών που έφτασαν παρέα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Ο Μαρτινέλι μετά τον εντυπωσιακό – αν μη τι άλλο, παρά την κενή εστία – τρόπο με τον οποίο σκόραρε κόντρα στη Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, πέτυχε και το κρίσιμο, μοναδικό γκολ απέναντι στην Λέστερ, αλλά βρήκε και δυο φορές δίχτυα το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Έβερτον.

Πριν από αυτά τα παιχνίδια είχε γίνει αλλαγή σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος από τις 15 του Γενάρη, ενώ, στο Κύπελλο κόντρα στη Σίτι στις 27/01 είχε περάσει στο ματς για κάτι περισσότερο από 20 λεπτά.

Τώρα, ο Μαρτινέλι δείχνει ν’ απαντά για το δύσκολο διάστημα που πέρασε και έχει προσφέρει τέσσερα γκολ σε τρία ματς, στο ένα εκ των οποίων εκείνος χάρισε τη νίκη στο Kings Power Stadium.