Η μια λέξη με την οποία ο Τζάκα χαρακτήρισε τη φετινή Άρσεναλ, δείχνει πολλά... (vid)

Ο... υπαρχηγός της Άρσεναλ που φέτος κι εκείνος διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Άρσεναλ, είχε μια συγκεκριμένη λέξη να πει για να χαρακτηρίσει ό,τι συμβαίνει φέτος στην ομάδα και αυτό δείχνει πολλά για την προσπάθεια που γίνεται για την κατάκτηση του τίτλου κόντρα... στα πάντα! 



Η μια λέξη με την οποία ο Τζάκα χαρακτήρισε τη φετινή Άρσεναλ, δείχνει πολλά... (vid)

Κανείς μα κανείς δεν θα περίμενε στην έναρξη της σεζόν να δει μια τέτοια Άρσεναλ από τον Μικέλ Αρτέτα και τώρα οι Λονδρέζοι με ίδια παιχνίδια με την Σίτι, έχουν απόσταση 5 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Βρίσκονται στο ρετιρέ με απίστευτη συνέπεια σε όλη τη διαδρομή που έχουν διανύσει μέχρι στιγμής, καταφέρνουν να ξεπερνούν τις αναποδιές, να κάνουν την «κοιλιά» να μη φανεί και να πάρουν τα αποτελέσματα με τα οποία ευελπιστούν να φτάσουν μέχρι τέλους, στην πηγή με το... γάργαρο νερό του θριάμβου.

Ο Γκρανίτ Τζάκα παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή Άρσεναλ με μια λέξη, είπε απλά «ενέργεια». Και αυτό όντως το βγάζει το σύνολο του Αρτέτα, αρκεί να είναι ανεξάντλητη μέχρι και την 38η αγωνιστική...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης