Δυο λεπτά γεμάτα Άρσεναλ: Το βίντεο με όλες τις στιγμές στο φινάλε (vid)

Το σφύριγμα της λήξης, η ευτυχία του Αρτέτα, οι πανηγυρισμοί των παικτών, η αίσθηση της δικαίωσης για την ψυχή που βγάζουν στο γήπεδο, αλλά και ταυτόχρονα το χειροκρότημα της Μπόρνμουθ προς τον κόσμο της και μια άτυπη συγγνώμη που χάθηκε ένα τέτοιο ματς. Οι σκηνές στο «Έμιρεϊτς» ήταν τέτοιες που «πλημμύριζαν» το μυαλό.  



Δυο λεπτά γεμάτα Άρσεναλ: Το βίντεο με όλες τις στιγμές στο φινάλε (vid)

Ο Αρτέτα χοροπηδάει στην άκρη του πάγκου του και όπως κάνει συνήθως, αγκαλιάζει τους άμεσους συνεργάτες του για την επιτυχία στο «καλύτερο παιχνίδι της θητείας μου», όπως εκείνος το χαρακτήρισε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρέις Νέλσον τρέχει να το χαρεί και πανηγυρίζει με τον Γκάμπριελ που του λέει ότι ο Θεός ήταν εκείνος που τους βοήθησε να τα καταφέρουν και ότι είδε πως άξιζαν να δικαιωθούν για το γεγονός πως δεν τα παράτησαν ποτέ.

Οι ιαχές δεν είχαν τελειωμό από τις εξέδρες, με τους «κανονιέρηδες» να χαρίζουν στον κόσμο ένα θερμό χειροκρότημα και τα πιο πλατιά χαμόγελα. Παράλληλα, όμως, στις εξέδρες των φιλοξενούμενων, είχαν βρεθεί οι παίκτες της Μπόρνμουθ για να χειροκροτήσουν τους δικούς τους οπαδούς και ν' απολογηθούν που ένα τέτοιο παιχνίδι από το υπέρ τους 2-0 χάθηκε την τελευταία στιγμή...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης