Το τρέιλερ της εκπληκτικής μίνι ταινίας της Άρσεναλ για τον Ζεσούς: «Πώς να μην γυρίσει νωρίτερα;» (vid)

Πέρασε δύσκολα ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, αλλά τα κατάφερε. Είναι και πάλι πίσω και διαθέσιμος για την Άρσεναλ, με την ομάδα του να δίνει στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ από την ταινία μικρού μήκους που έφτιαξε βασισμένη στον τραυματισμό του, «Come back stronger» ο τίτλος, με την επιθυμία του να γυρίσει ταχύτερα να υπερνικά ακόμη και τους ειδικούς!



Το τρέιλερ της εκπληκτικής μίνι ταινίας της Άρσεναλ για τον Ζεσούς: «Πώς να μην γυρίσει νωρίτερα;» (vid)

Με θηρίο στο κλουβί έμοιαζε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο διάστημα της απουσίας του από το ρόστερ της Άρσεναλ λόγω τραυματισμού, με το τρέιλερ της εκπληκτικής μίνι ταινίας των «κανονιέρηδων» για τον Βραζιλιάνο να μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον τρόπο με τον οποίο βίωσε τις 100 μέρες που έλειψε.

Πολύ γήπεδο, πολύ γυμναστήριο και φυσικά πάντα δίπλα στην ομάδα του, πανηγυρίζοντας κάθε γκολ από την εξέδρα και ζώντας το ματς με την ίδια ένταση που συνήθιζε να έχει μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Ο τίτλος της ταινίας είναι «Come back stronger» και ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι… «Πώς αυτός ο ποδοσφαιριστής να μην καταρρίψει κάθε χρόνο, ώστε να επιστρέψει νωρίτερα;» Το ήθελε πολύ ο Ζεσούς και το κατάφερε!

Δημήτρης Μανάκος