Μουσική by Burberry

Ο πρώτος οίκος μόδας που «βγάζει» δικό του τραγούδι θα γίνει η Burberry, η οποία ήρθε σε συμφωνία με το συγκρότημα The Feeling και τα Χριστούγεννα η διαφημιστική καμπάνια για το νέο άρωμα της αγγλικής φίρμας θα έχει το δικό της μουσικό κομμάτι!



Μουσική by Burberry

Οι The Feeling, από το Σάσεξ της Αγγλίας, είναι η μπάντα που επελέγη από την Burberry για το single που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Το τραγούδι Rose θα είναι αυτό που θα συνοδεύει τις διαφημίσεις για το άρωμα Body, που θα βγει στην κυκλοφορία από τον αγγλικό οίκο μόδας.

Μάλιστα, η Burberry ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους The Feeling, μέσω facebook και twitter, με τη «δημοτικότητα» της αγγλικής μάρκας να αυξάνεται και να φτάνει στα 8,6 εκατομμύρια friends στο facebook και στους 550.000 followers στο twitter.

Σύμφωνα με τον Κρίστοφερ Μπέιλι, εκτελεστικό διευθυντή του οίκου μόδας, «η Burberry ελπίζει ότι θα δώσει νέα πνοή στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση αρωμάτων, αφού έτσι θα συνδυαστεί η ακοή και η όσφρηση, δύο αισθήσεις που δεν μπορούν να "παντρευτούν" σε μια έντυπη καμπάνια».