Αντόνιο Βαλένσια: «Ο Μουρίνιο αδικήθηκε, αλλά ο Τεν Χαγκ επαναφέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μέταλλο του νικητή!»

Από την εποχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σε αυτήν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον μεγάλο της αναμορφωτή. Ο Αντόνιο Βαλένσια σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τη φετινή «μάχη» της Premier League, αυτές που έρχονται, αλλά και για την πραγματοποίηση του ονείρου ενός πολύ καλού του φίλου, που «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 27 του χρόνια.  



Αντόνιο Βαλένσια: «Ο Μουρίνιο αδικήθηκε, αλλά ο Τεν Χαγκ επαναφέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μέταλλο του νικητή!»

Δίπλα στο όνομά του, ίσως ταίριαζε ως περιγραφή: «Ο άνθρωπος που βίωσε δύο διαφορετικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας από τους συνδετικούς κρίκους, ανάμεσα σε αυτήν του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κι αυτών που ακολούθησαν».

Ο Αντόνιο Βαλένσια ήταν αρχηγός στον τελικό του Europa League του 2017, δηλαδή στον τελευταίο τίτλο των «κόκκινων διαβόλων» πριν την κατάκτηση του φετινού League Cup, και ο πρώτος μη Ευρωπαίος σε συμμετοχές (339) με τον σύλλογο. 

Είδε τη «χρυσή» περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «δύει», τους Ντέιβιντ Μόγιες, Λουίς Φαν Χάαλ, Ζοσέ Μουρίνιο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποτυγχάνουν, αλλά πλέον νιώθει βέβαιος πως ο Έρικ Τεν Χαγκ είναι ο άνθρωπος-κλειδί για την επιστροφή στις επιτυχίες.

«Κάθε μέρα που ξυπνάω, εύχομαι να ήμουν δέκα χρόνια μικρότερος, ώστε να μπορώ να αγωνιστώ ξανά στην Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». 

«Είναι πασιφανές πως τα δεδομένα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν αλλάξει. Αν συνεχίσει να παίζει με την ίδια ψυχολογία, υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, θα κατακτήσει την Premier League στα επόμενα χρόνια». 

«Σίγουρα, υπήρξαν προπονητές που αδικήθηκαν ή δεν είχαν τον χρόνο και την υποστήριξη που άξιζαν. Ο Μουρίνιο για παράδειγμα...». 

Διαβάστε ολόκληρη την τρομερή συνέντευξη στο bnsports.gr