Ρέξαμ: Η πρώτη ομάδα στη σεζόν με 100 βαθμούς – Ατομικό ρεκόρ, «φουλ» για άνοδο!

Βρέθηκε η πρώτη αγγλική ομάδα με τριψήφιο αριθμό βαθμών στη φετινή σεζόν. Είναι η Ρέξαμ! Πραγματοποίησε απίστευτη εμφάνιση απέναντι στην Όλνταμ, επικράτησε με 5-1 και έφτασε τους 100 βαθμούς στη National League, στην καλύτερή της σεζόν στον 21ο αιώνα σε κάθε κατηγορία!  



Ρέξαμ: Η πρώτη ομάδα στη σεζόν με 100 βαθμούς – Ατομικό ρεκόρ, «φουλ» για άνοδο!

Μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε η Ρέξαμ στο «Racecourse Ground», με τους Ουαλούς να επικρατούν με 5-1 της Όλνταμ, να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με παιχνίδι λιγότερο από τη Νοτς Κάουντι και να φτάνουν τους 100 βαθμούς σε 40 αναμετρήσεις.

Και αν θεωρείτε πως το εν λόγω επίτευγμα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη National League, μιας και 24 ομάδες διεκδικούν την άνοδο, τότε κάνετε λάθος. Διότι το σύνολο του Φιλ Πάρκινσον αισίως έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο φέτος, ξεπερνώντας και το δικό της ατομικό ρεκόρ μετά από 12 χρόνια.

Την τελευταία φορά που η Ρέξαμ κατάφερε να ξεπεράσει τους 97 πόντους, ήταν η σεζόν 2011-12. Τότε, αγωνιζόταν ξανά στην ίδια κατηγορία και δεν κέρδισε την άνοδο με 98 βαθμούς, ούσα πίσω από τη Φλίτγουντ. Πλέον, η σεζόν που διανύει όμως είναι εκπληκτική και με οκτώ ματς να της απομένουν, δικαιολογεί πλήρως τον λόγο που αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Απόλυτος πρωταγωνιστής στην τελευταία της νίκη ήταν και πάλι ο Πολ Μιούλιν. Σημείωσε χατ-τρικ,  έφτασε τα 34 γκολ, έχει σκοράρει πέντε φορές στα δύο τελευταία ματς και είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αισθάνεται πως «κυνηγά» τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ στον πίνακα των σκόρερ, μετρώντας έξι λιγότερα από τον επιθετικό της Νοτς Κάουντι!

Δημήτρης Μανάκος