Λάμπαρντ: Και πώς ν' αρνηθείς τη μεγάλη αγάπη όταν επιστρέφει;

«Μπλε» στρατιώτης. Πάντοτε εκεί για τον σύλλογο. Κι ας αποχώρησε με αρνητική κατάσταση, αδυνατώντας να επιδείξει πράγματα στα οποία θα μπορούσε να επενδύσει το κλαμπ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ εμφανίζεται μια ανάσα από τη μεγάλη του επιστροφή στην Τσέλσι και η αλήθεια είναι πως ποιος θα μπορούσε ν' αρνηθεί τον μεγάλο έρωτά του, όταν εκείνος θα τον χρειαζόταν;  



Λάμπαρντ: Και πώς ν' αρνηθείς τη μεγάλη αγάπη όταν επιστρέφει;

Ο «Φράνκι» το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ και από το απόγευμα της Τετάρτης παρουσιάζεται πλέον έτοιμος να καθίσει ξανά στον πάγκο της λατρεμένης του Τσέλσι μετά και την απομάκρυνση του Γκρέιαμ Πότερ.

Ο θρύλος του κλαμπ, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την ομάδα και πρώην προπονητής της, έχοντας καταφέρει στην θητεία του στην άκρη του πάγκου να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και να παρουσιάσει τη νέα γενιά της Τσέλσι, αναμένεται να ντυθεί ξανά στα μπλε!

Ο Μπόελι εμφανίζεται διατεθειμένος να του δώσει τα ηνία, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συζητήσει με τους «μπλε», όπως φαίνεται, για ν' αναλάβει από το φινάλε της σεζόν και μετά.

Ο Λάμπαρντ πριν από λίγο καιρό απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, η οποία παλεύει πλέον να σωθεί υπό τις οδηγίες του Σον Ντάις, όμως, ο άλλοτε captain των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2021 είναι έτοιμος και θετικότατος να βάλει ξανά το μπουφάν με το σήμα των «μπλε»στην καρδιά και να υπηρετήσει και πάλι τον σύλλογο. Άλλωστε, ποιος θα μπορούσε ν' αρνηθεί να δώσει βοήθεια στον μεγάλο του έρωτα, όταν εκείνος θα το χρειαζόταν, ακόμα κι αν είχε επέλθει ένας «χωρισμός»;

 

 

Κώστας Ζάλιαρης