Επέστρεψε στην Πρέμιερ με ρεκόρ η Μπέρνλι, πιο γρήγορα από κάθε άλλη στην ιστορία!

Με το 2-1 επί της Μίντλεσμπρο στο Riverside, η Μπέρνλι ξέρει ότι είναι επίσημα πλέον στην Πρέμιερ της επόμενης σεζόν και το πέτυχε αυτό καταρρίπτοντας το ρεκόρ της πιο άμεσης ανόδου ομάδας στα χρονικά της Τσάμπιονσιπ βάσει των αγωνιστικών που απομένουν για το φινάλε! 



Επέστρεψε στην Πρέμιερ με ρεκόρ η Μπέρνλι, πιο γρήγορα από κάθε άλλη στην ιστορία!

Ο Βινσέν Κομπανί τα κατάφερε! Με ταπεινότητα, με πειθαρχία, κερδίζοντας σεβασμό, αλλά και έχοντας την... ευλογία του Πεπ Γκουαρδιόλα, επανέφερε την Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από μια καταπληκτική αγωνιστική περίοδο που εξελίσσεται στην Τσάμπιονσιπ. 

Το 2-1 επί της Μίντλεσμπρο το βράδυ της Παρασκευής επισημοποίησε την παρουσία των «clarets» στη μεγάλη κατηγορία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και το γεγονός πως το κατάφεραν σε αυτό το σημείο της σεζόν, κατέρρειψε την ταχύτερη επίδοση που είχε καταγραφεί. 

Βέβαια, βοήθησε και το 0-0 της Μίλγουολ με την Λούτον, οπότε, η Μπέρνλι γνώριζε πως με δική της νίκη, όλα θα έχουν τελειώσει. Και τελείωσαν με 7 αγωνιστικές ν' απομένουν για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, κάτι πιο αποτελεί την πιο σύντομη άνοδο ομάδα από την δεύτερη κατηγορία στην Πρέμιερ Λιγκ! 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης