Τσέλσι: Οι δύο «συνδετικοί κρίκοι» στις δύο πρώτες ενδεκάδες του Λάμπαρντ στα ντεμπούτο του!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ετοιμάζεται για το νέο του ντεμπούτο στην Τσέλσι απέναντι στη Γουλβς και μόλις δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να θυμούνται το προηγούμενο πριν από μία τετραετία!



 Τσέλσι: Οι δύο «συνδετικοί κρίκοι» στις δύο πρώτες ενδεκάδες του Λάμπαρντ στα ντεμπούτο του!

Λιγότερη από μία ώρα απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Γουλβς, η οποία σηματοδοτεί και το νέο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων, τέσσερα χρόνια μετά το προηγούμενο.

Τότε, ο Άγγλος προπονητής είχε τεθεί αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε ηττηθεί με 4-0. Λίγοι θα θυμούνται το εν λόγω αποτέλεσμα και μόλις δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι είχαν βρεθεί στην βασική ενδεκάδα και τότε και… σήμερα.

Ο Κέπα και ο Κόβασιτς. Ο πρώτος είχε καθίσει κάτω από τα δοκάρια σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, ενώ ο Κροάτης είχε πλαισιώσει τους Ζορζίνιο και Μπάρκλεϊ στη μεσαία γραμμή, με τον Πέδρο, τον Μάουντ και τον Έιμπραχαμ να απαρτίζουν την τριάδα της επίθεσης.

Από τους τρεις τελευταίους, οι δύο δεν βρίσκονται καν στον σύλλογο, ενώ ο Μάουντ είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Η ενδεκάδα της Τσέλσι για το ματς με τη Γουλβς:

Κέπα, Ρις Τζέιμς, Φοφανά, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια, Έντσο Φερνάντες, Γκάλαχερ, Ζοάο Φέλιξ, Χάβερτς, Στέρλινγκ

Η ενδεκάδα των «μπλε» στο προηγούμενο ντεμπούτο του Λάμπαρντ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Κέπα, Αθπλικουέτα, Ζουμά, Κρίστενσεν, Έμερσον, Ζορζίνιο, Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ, Μάουντ, Πέδρο, Έιμπραχαμ

Δημήτρης Μανάκος