Η χαοτική απόσταση του Χάααλαντ στα γκολ της Σίτι και το επίπεδο των Μέσι και Κριστιάνο

Αυτό το «θωρηκτό» δεν ησυχάζει ποτέ, βρήκε άλλες δυο φορές δίχτυα και ανάγκασε τον Γκουαρδιόλα να παραδεχθεί πως ο Χάαλαντ είναι στο ίδιο επίπεδο που βρίσκονταν οι Μέσι και Κριστιάνο επί 20 χρόνια! Χαοτική η απόσταση του Νορβηγού από τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ της Σίτι για τη φετινή σεζόν. 



Η χαοτική απόσταση του Χάααλαντ στα γκολ της Σίτι και το επίπεδο των Μέσι και Κριστιάνο

Οι «πολίτες» είχαν τον Viking να σκοράρει... από συνήθεια, ακόμα δυο φορές, στο 4-1 επί της Σαουθάμπτον στο St. Mary's. 

Μάλιστα, το δεύτερο γκολ του, ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς, με βήματα προς τα πίσω για να φτάσει στη σέντρα του Γκρίλις και με ανάποοδο βολέ στο higlight της βραδιάς. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετράει 44 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και είναι τέτοια τα επίπεδα στα οποία φτάνει, που βρίσκεται στο +31 από τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ της Σίτι αυτή τη στιγμή!

Ο Φιλ Φόντεν είναι ο αμέσως επόμενος με 13 γκολ, όσα έχει και ο Χούλιαν Άλβαρες, ενώ, ο Ριγιάντ Μαχρέζ έρχεται πιο πίσω με 12 και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει 7. Φυσικά ο Βέλγος «σερβίρει» ακατάπαυστα και δεν ενοχλεί κανέναν ο μονός αριθμός των τερμάτων του. 

Πάντως, ο Γκουαρδιόλα το παραδέχθηκε σε αυτό το σημείο της σεζόν πως: «Όπως απολαμβάναμε επί 20 χρόνια το επίπεδο των Κριστιάνο και Μέσι, έτσι τώρα βρίσκεται ακριβώς σε αυτό ο Χάαλαντ».

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης