Χάαλαντ – Ντε Μπρόινε: Το πιο «καυτό» δίδυμο στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι!

Η διορατικότητα και οι μεταβιβάσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά και η αποτελεσματικότητα που διαθέτει ο Έρλινγκ Χάαλαντ μπροστά από την αντίπαλη εστία, συνδυάστηκαν για 7η φορά φέτος και έτσι, «γράφτηκε» ιστορία για τους δυο τους στην Σίτι!   



Χάαλαντ – Ντε Μπρόινε: Το πιο «καυτό» δίδυμο στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι!

Δύο «μαγικοί» παίκτες, που καταφέρνουν να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Στο ματς με τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» (08/04, 1-4), η υπέροχη σέντρα του Ντε Μπρόινε, εντός της μικρής περιοχής, βρήκε ως τελικό αποδέκτη τον Χάαλαντ, ο οποίος πήρε τη κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τους «πολίτες».

Αυτή ήταν η 7η φορά στη φετινή Premier League, όπου οι δυο τους συνεργάζονται σε γκολ και οι περισσότερες που το κάνουν αυτό δύο παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, σε μία σεζόν, στην ιστορία της ομάδας στη διοργάνωση.

Γενικότερα, η μεταξύ τους συνεργασία της έχει προσφέρει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με σκόρερ πάντα τον Νορβηγό και δημιουργό τον Ντε Μπρόινε.

 

Αυτά έχουν σημειωθεί σε 32 ματς, όπου και οι δύο αγωνίστηκαν, που σημαίνει ότι (σχεδόν) ανά τρία παιχνίδια, θα έχουν και μία στιγμή… μαγείας. Πώς, όμως, καταφέρνουν οι δυο τους και συνεργάζονται τόσο άψογα; 

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός διακρίνεται για τη δημιουργικότητά του και τις ασύλληπτες μεταβιβάσεις που βγάζει. Έχει 14 ασίστ στο πρωτάθλημα και συνολικά είναι στη 5η θέση στην ιστορία της Premier League. Αυτή στο ματς με τους «αγίους», αποτέλεσε την 100η του στο θεσμό. 

Από την άλλη, η εκτελεστική δεινότητα του Χάαλαντ τον βοηθά να μετατρέψει σε γκολ αυτές τις τρομερές τροφοδοτήσεις που λαμβάνει. Τα 30 τέρματα στο πρωτάθλημα και τα 44 σε όλες τις διοργανώσεις, τα «μαρτυρούν» όλα. Από αυτά τα 11 γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από δική τους συνεργασία, τα επτά ήρθαν από σέντρα ή εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε και τέσσερα εξ αυτών, με κεφαλιά του Νορβηγού.

 

Χρήστος Σκούρας