Άρσεναλ: Στο τέλος της σεζόν, ίσως η λάθος πάσα του Μαρτινέλι… κρίνει τον τίτλο! (vid)

Η Άρσεναλ σώζεται από τον Άαρον Ράμσντεϊλ και έχει την ευκαιρία να απειλήσει τη Λίβερπουλ στην κόντρα-επίθεση. Ένας με τρεις. Και ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι κάνει λάθος. Το 2-2 μένει, αλλά ουδείς γνωρίζει τι αντίκτυπο θα έχει αυτή του η βιαστική μεταβίβαση στο τέλος της χρονιάς!  



Άρσεναλ: Στο τέλος της σεζόν, ίσως η λάθος πάσα του Μαρτινέλι… κρίνει τον τίτλο! (vid)

Μπορεί να αισθάνεται τυχερή στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» η Άρσεναλ. Ναι μεν προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεδομένα θα μπορούσε να έχει ηττηθεί, αν ο Άαρον Ράμσντεϊλ δεν δεχόταν μόλις δύο γκολ από τα 4.36 που έδειξε η στατιστική υπηρεσία πως θα μπορούσαν να έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι.

Υπάρχει όμως μία στιγμή, την οποία ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι ίσως αναγκαστεί να δει και να ξαναδεί στο τέλος της σεζόν, αν αυτή έχει… καθορίσει αυτόν που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με το ρολόι στο 95+, ο Βραζιλιάνος παίρνει την μπάλα στην κόντρα-επίθεση, με τον Ρόμπερτσον να είναι ο μοναδικός που τον επιτηρεί, τον Τροσάρ να είναι δίπλα του και τον Μπουκάγιο Σάκα μόνος του από την δεξιά πλευρά.

Επιλέγει να παίξει με τον Άγγλο, αλλά η μεταβίβασή του είναι ολότελα λάθος. Η μπάλα φτάνει στον Άλισον και αυτός διώχνει. Ίσως, ακόμη και αν τα «αν» δεν παίζουν μπάλα, αυτή η λανθασμένη μεταβίβαση να κρίνει τον τίτλο. Ίσως η Άρσεναλ κέρδιζε. Ίσως τ… +8 να είχε διατηρηθεί!

 

Δημήτρης Μανάκος