Τρελαμένος ο Ρέινολντς με τον Φόστερ: «Ρε τρελέ… »! (vid)

Μια από τις πιο δυνατές αγκαλιές που έχει δώσει στη ζωή του, είχε φυλάξει ο Ράιαν Ρέινολντς για τον Μπεν Φόστερ μόλις τον συνάντησε στ’ αποδυτήρια μετά το επικό παιχνίδι της Ρέξαμ με την Νοτς Κάουντι και τη νίκη (3-2) στο ντέρμπι των … 100άρηδων της National League.  



Τρελαμένος ο Ρέινολντς με τον Φόστερ: «Ρε τρελέ… »! (vid)

Αυτή τη μαγεία έχει το ποδόσφαιρο της Αγγλίας σε όλες τις κατηγορίες του. Η χώρα ασχολήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με ένα παιχνίδι της 5ης κατηγορίας κι εκεί πραγματικά έγινε χαμός, με τις δύο απίστευτες ομάδες που έφτασαν στους 100 βαθμούς, να προσφέρουν τρομερά συναισθήματα και την Ρέξαμ να παίρνει τη νίκη (3-2).

Μάλιστα, δημιουργήθηκε ακόμα μια τρομερή ποδοσφαιρική ιστορία, με τον 40χρονο Μπεν Φόστερ που έβαλε ξανά τα γάντια του και άφησε στην άκρη την απόσυρση, ν’ αποκρούει πέναλτι στο 90’ + 7’ για να κρατήσει όλους τους βαθμούς για την ομάδα του.

Στ’ αποδυτήρια, ο Χολιγουντιανός, Ράιαν Ρέινολντς τον πήρε αγκαλιά, η έκφραση του προσώπου του ήταν τέτοια που έδειχνε ότι θαυμάζει απίστευτα τον ποδοσφαιριστή που έχει στην ομάδα του και… του ξέφυγαν και μερικά «γαλλικά» πάνω στην έκσταση της στιγμής! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης