Απίστευτο: Το Twitter ασχολήθηκε περισσότερο με το Ρέξαμ - Νοτς Κάουντι, παρά με το Λίβερπουλ - Άρσεναλ! (pic)

Μπορεί να συζητάμε για την Premier League και το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου περνάνε στα… ψιλά. Η απήχηση άλλωστε που είχε η αναμέτρηση της Ρέξαμ με τη Νοτς Κάουντι, το αποδεικνύει!  



Απίστευτο: Το Twitter ασχολήθηκε περισσότερο με το Ρέξαμ - Νοτς Κάουντι, παρά με το Λίβερπουλ - Άρσεναλ! (pic)

Προφανώς και το μεγαλύτερο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ουδείς το αμφισβητεί, με το ματς στο «Άνφιλντ» να είναι επικό και τις διακυμάνσεις του σκορ να επιβεβαιώνουν πως συζητάμε για την κορυφαία Λίγκα του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

Ωστόσο, υπήρχε ένα ματς που απασχόλησε ακόμη περισσότερο το Twitter από το ντέρμπι της Premier League. Και αυτό ήταν το «ματς ανόδου» της Ρέξαμ με τη Νοτς Κάουντι στην Ουαλία, για τη… National League. Την πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που δεν είναι επαγγελματική!

Αμφότερες είχαν συγκεντρώσει από 100 βαθμούς και είχαν σκοράρει από 106 γκολ, με το τελικό 3-2 να δικαιώνει τις προσδοκίες και τον Μπεν Φόστερ να «γράφει» ιστορία, αποκρούοντας το πέναλτι των φιλοξενούμενων στο τελευταίο λεπτό, για να στείλει - κατά πάσα πιθανότητα - την ομάδα του Ρέινολντς στην League Two.

Στο Twitter λοιπόν το παιχνίδι της Ρέξαμ με τη Νοτς Κάουντι επισημάνθηκε 61.923 φορές, τη στιγμή που το ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ «γράφτηκε» σε 61.795 περιπτώσεις. Απίστευτο αγγλικό ποδόσφαιρο…

Δημήτρης Μανάκος