Λάμπαρντ: Αναζητώντας θαύμα απέναντι στον κόουτς με τον οποίο μεγαλούργησε… (vid)

Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι του στη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι κατάφερε να πάρει κάτι θετικό ή να δει γκολ από την ομάδα του ο Λάμπαρντ, ο οποίος πλέον καλείται να πετύχει ένα… θαύμα στην ρεβάνς των προημιτελικών, κόντρα στον Αντσελότι υπό τις οδηγίες του οποίου έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα.  



Λάμπαρντ: Αναζητώντας θαύμα απέναντι στον κόουτς με τον οποίο μεγαλούργησε… (vid)

Ο νυν κόουτς των «μπλε», έστω και υπηρεσιακός αυτή τη φορά, δεν δίστασε ούτε στιγμή ν’ αποδεχθεί την κρούση της αγαπημένης του ομάδας για να την βοηθήσει μέχρι το καλοκαίρι μετά την απόλυση του Γκρέιαμ Πότερ που αποδείχθηκε εν τέλει λανθασμένη επιλογή.

Ο «Φράνκι» μετά το 1-0 από την Γουλβς, είδε τους παίκτες του να μην μπορούν να τα βάλουν με τους «μερένγκες», σημειώθηκε ήττα (2-0) στο «Μπερναμπέου» και παρά τις ελπίδες του και την φωνή αισιοδοξίας για κάτι διαφορετικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα…

Απέναντί του σε αυτή την «μονομαχία» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κάρλο Αντσελότι. Υπό τις οδηγίες του Ιταλού, ο Φράνκι, όχι μόνο αναδείχθηκε Πρωταθλητής Αγγλίας το 2010, αλλά έκανε και την καλύτερη σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ! Είχε 22 γκολ σε 36 αναμετρήσεις, με 14 ασίστ και τερμάτισε ως ο κορυφαίος σκόρερ και assist-man της Λίγκας, ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους χαφ!

Και τώρα, τα βάζει με τον «Don Carlo» που είναι… μανούλα στις προκρίσεις και τους ευρωπαϊκούς θριάμβους…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης