Οι Αργεντίνοι της Σεβίλλης βοήθησαν τον Λισάντρο, σοβαρός ο τραυματισμός του butcher (vid)

Ο Λισάντρο Μαρτίνες φαίνεται ότι έχει αποκομίσει πολύ σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο, αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ» με προστατευτική μπότα και πατερίτσες, ενώ, ήταν υπέροχη η στιγμή που οι Αργεντινοί της Σεβίλλης και συμπαίκτες του butcher στην εθνική ομάδα, τον βοήθησαν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. 



Οι Αργεντίνοι της Σεβίλλης βοήθησαν τον Λισάντρο, σοβαρός ο τραυματισμός του butcher (vid)

Ο Αργεντινός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» προστέθηκε στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που έχει ν' αντιμετωπίσει ο Τεν Χαγκ ενόψει της ρεβάνς με τους Ανδαλουσιανούς μετά το κακό 2-2 που διαμορφώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Μάντσεστερ. 

Η Γιουνάιτεντ έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Μαγκουάιρ στις καθυστερήσεις να βρίσκεται στο λάθος σημείο για να χρεωθεί αυτογκόλ και να επιτρέψει στην ισπανική ομάδα να εκμηδενίσει την διαφορά των τερμάτων στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. 

Ο Λισάντρο Μαρτίνες αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους Αργεντινούς της Σεβίλλης και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, ενώ, έξω από το γήπεδο εθεάθη με προστατευτική μπότα και πατερίτσες, πράγμα που δείχνει ότι ο τραυματισμός του στον αστράγαλο είναι αρκετά σοβαρός...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης