Κλοπ για μεταγραφές: «Δεν είναι δικά μου τα λεφτά, εγώ απλά εργάζομαι εδώ...» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρχίζει και εκνευρίζεται από τις ερωτήσεις που του γίνονται για ενίσχυση του ρόστερ και για τα οικονομικά δεδομένα της Λίβερπουλ για κάθε μεταγραφική περίοδο. «Μου λέτε να παραιτηθώ δηλαδή; Είμαι στην ομάδα μου» σχολίασε όταν του αναφέρθηκε από εκπρόσωπο του Τύπου ότι στο υπόλοιπο Big-6 ίσως να λάμβανε μεγαλύτερο μπάτζετ...  



Κλοπ για μεταγραφές: «Δεν είναι δικά μου τα λεφτά, εγώ απλά εργάζομαι εδώ...» (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ είτε το θέλει, είτε όχι, έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με ερωτήσεις για μεταγραφές, για την βελτίωση στις αδυναμίες που παρουσιάζουν ορισμένες θέσεις στο ρόστερ της ομάδας του και φυσικά για τα ποσά που «παίζουν» πλέον στα μεταγραφικά παράθυρα.

Αυτή τη φορά, όσο κι αν θα ήθελε να είναι πιο ευγενικός, έδειξε την ενόχλησή του, τονίζοντας:

«Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να δεχθώ αυτή την ερώτηση. Είναι προφανές ότι άλλα κλαμπ διαθέτουν περισσότερα χρήματα από εμάς. Πρέπει κάθε φορά να έρχομαι εδώ και να σας λέω τα ίδια; Δεν είναι τόσο ωραίο όλο αυτό. Δεν είναι δικά μου τα χρήματα...».

Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε ότι σε κάποιο άλλο κλαμπ του Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν πιο άνετη η οικονομική κατάσταση, απάντησε:

«Άρα μου λέτε να παραιτηθώ και να περιμένω την επόμενη δουλειά που θα μου προσφερθεί; Εδώ είναι η ομάδα μου...».

Κάποια στιγμή συνέχισε το θέμα και το πήγε προς τους δημοσιογράφους αναφορικά με τα ποσά που γράφονται για παίκτες στα διάφορα δημοσιεύμαα, με τον Kloppo να τους λέει: «Μερικά πράγματα που γράφετε είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, δεν είναι καν κοντά τα ποσά που δημοσιεύευτε. Δεν είμαι εκνευρισμένος με τους ιδιοκτήτες μας. Ναι, δεν συμφωνώ με όλα όσα κάνουμε, αλλά εγώ στην τελική είμαι απλά εργαζόμενος εδώ...». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης