Ποτέ ήττα ο Ζεσούς όταν σκοράρει, «ισοφάρισε» το ρεκόρ του Μίλνερ!

Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό «διπλό» επί της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, όμως το σερί του Γκαμπριέλ Ζεσούς καλά κρατεί. Και αν πιστεύουμε στους… οιωνούς, η Άρσεναλ θα ήθελε να δει τον Βραζιλιάνο της να βρίσκει δίχτυα και στο «Έτιχαντ»!  



Ποτέ ήττα ο Ζεσούς όταν σκοράρει, «ισοφάρισε» το ρεκόρ του Μίλνερ!

Έτοιμος να συνεισφέρει τα μέγιστα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος από την Άρσεναλ φαίνεται πως είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα και απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στο τρίτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του.

Αυτός ήταν που άνοιξε το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, πλασάροντας από κοντά τον Φαμπιάνσκι, για να φτάσει τα τέσσερα τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια και να ξεπεράσει την επίδοση της πρώτης του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, συγκριτικά με όσα πράττει τη δεδομένη χρονική στιγμή στους «κανονιέρηδες».

Τότε, προ πενταετίας, είχε σημειώσει οκτώ γκολ πρωταθλήματος με τους «πολίτες», αισίως έχει εννέα και το ρεκόρ του… καλά κρατεί. Ποιο είναι αυτό; Αφορά το γεγονός πως η Άρσεναλ και η εκάστοτε γενικώς ομάδα του Γκαμπριέλ Ζεσούς, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην Premier League, όταν ο Βραζιλιάνος βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το ματς απέναντι στα «σφυριά» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ήταν το 54ο κατά σειρά, πράγμα που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος «ισοφάρισε» το ρεκόρ του Τζέιμς Μίλνερ. Αναμφίβολα, το εν λόγω στατιστικό μπορεί να είναι κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία το «στρατόπεδο» της Άρσεναλ. Ελπίζουν άλλωστε πως αν ο Ζεσούς πανηγυρίσει και στο «Έτιχαντ», τότε ενδέχεται το ματς της… δεκαετίας να είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος