Η Ρεάλ ζει το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ σε επανάληψη, με λίγο διαφορετική σειρά!

Και πέρυσι, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που έπρεπε να ξεπεράσει για να φτάσει στον τελικό και το έκανε με απίθανο τρόπο. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξαναζει ό,τι και την περασμένη σεζόν, αφού η μοίρα της είχε φυλάξει ξανά κόντρες με την Τσέλσι, την Λίβερπουλ και τους «πολίτες»!  



Η Ρεάλ ζει το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ σε επανάληψη, με λίγο διαφορετική σειρά!

Η επιβλητική πρόκριση της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα απέναντι στους προβληματικούς και προβληματισμένους Βαυαρούς, έφερε το κλαμπ του Μάντσεστερ γι’ ακόμα μια φορά αντιμέτωπο με την Ρεάλ Μαδρίτης για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι αν κάτι έλειπε από τους «πολίτες» την περασμένη σεζόν στα δύο ραντεβού με τους «μερένγκες», ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ που φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με την γαλάζια φανέλα.

Η Ρεάλ στους «16» απέκλεισε με σχετική άνεση την Λίβερπουλ που δεν μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων παρά το προσωρινό προβάδισμα με 2-0 στο «Άνφιλντ» στο πρώτο παιχνίδι. Έπειτα, η «βασίλισσα» πέταξε εκτός συνέχειας την Τσέλσι που το πάλεψε απλά για 60’ στην μεταξύ τους ρεβάνς. Και τώρα στα ημιτελικά, νέα συνάντηση με την Σίτι.

Πέρυσι, η Τσέλσι ήταν στα προημιτελικά και ζόρισε τρομερά την ομάδα του Αντσελότι με τους Βέρνερ και Μάουντ, έπειτα η Σίτι έφτασε την Ρεάλ στο 1% πιθανότητες πρόκρισης κι όμως οι Μαδριλένοι «αναστήθηκαν» και πέρασαν, ενώ, στον τελικό του Παρισιού αρκούσε ένα γκολ κόντρα στην Λίβερπουλ…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης