Τέλος ο Νάγκελσμαν για την Τσέλσι – Διέκοψε κάθε συζήτηση ο Μποέλι!

Απομένουν τρεις… Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα είναι δεδομένα ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι και ένας εκ των Κομπανί, Ποτσετίνο ή… έκπληξη, θα αποτελέσει τον προπονητή των «μπλε» για… τουλάχιστον την επόμενη σεζόν!



Τέλος ο Νάγκελσμαν για την Τσέλσι – Διέκοψε κάθε συζήτηση ο Μποέλι!

Η πρώτη απόφαση ελήφθη από τον Τοντ Μποέλι και δεδομένα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι «μπλε» διέκοψαν αισίως κάθε συζήτηση μαζί του, όπως ανέφερε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, διότι διαφωνούσαν σε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα με φόντο το project της επόμενης σεζόν.

Πλέον, είναι δεδομένο πως ο Γερμανός προπονητής θα αναζητήσει αλλού την επόμενη στέγη της καριέρας του, τη στιγμή που η Τσέλσι του νέου ισχυρού της άνδρα απομένει με τρεις βασικούς στόχους: τον Βινσέντ Κομπανί, τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με τον οποίο συνεχίζονται οι συζητήσεις, και έναν ακόμη υποψήφιο, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό στη δημοσιότητα.

Όπως και να χει, σε κάθε περίπτωση, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν θα είναι ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι και κάθε τι άλλο που διαφέρει από αυτό θα αποτελέσει πλέον μία τεράστια έκπληξη.

Δημήτρης Μανάκος