Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Κριστιάνο στην Αλ Νασρ…

Ακόμα ένας αποκλεισμός, ακόμα ένας χαμένος στόχος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βλέπει την πρώτη του σεζόν στην Σαουδική Αραβία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο…  



Όλα στραβά κι ανάποδα για τον Κριστιάνο στην Αλ Νασρ…

Όταν πήρε την απόφαση να κάνει… άνω – κάτω όλη την Γιουνάιτεντ και να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, σίγουρα δεν θα είχε σκεφτεί ότι τα πράγματα θα του επέστρεφαν μπούμερανγκ με τέτοιο τρόπο στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του, μακριά από την Ευρώπη.

Ναι μεν η παρουσία του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ – Νασρ τον έκανε… ατραξιόν και φυσικά έφερε το ποδόσφαιρο της χώρας σε καλύτερη θέση στο ενδιαφέρον του κόσμου, ωστόσο, ο CR7 συνεχώς βλέπει εμπόδια να εμφανίζονται στο δρόμο του. Κι αυτά είναι απροσπέλαστα. Και τον οδηγούν από αποκλεισμό σε αποκλεισμό!

Η νέα ομάδα του Πορτογάλου αστέρα βγήκε εκτός King’s Cup από την Αλ Γουέντα, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως οι θριαμβευτές βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην Saudi Pro League!

Πριν από αυτό, είχαν έρθει «χαστούκια» στα Riyadh Super Cup, Saudi Super Cup, Saudi King Cup, ενώ, η Αλ – Νασρ έχει υποχωρήσει και στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος!

Όσοι δεν πιστεύετε στο Κάρμα, το παράδειγμα του Κριστιάνο μπορεί και να σας αλλάξει την άποψη…

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης