To 33-5 και το απόλυτο 12 αγώνων φανερώνει την επιβολή της Σίτι

Το ήθελε περισσότερο, ήξερε τον τρόπο να το πάρει και το κατάφερε. Η Σίτι έκανε το 12x12 απέναντι στην Άρσεναλ σε επίπεδο πρωταθλήματος μετά και το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης, ενώ, μαζί με τα γκολ των δύο ομάδων στις κόντρες τους, οι «πολίτες» έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα των Λονδρέζων.  



To 33-5 και το απόλυτο 12 αγώνων φανερώνει την επιβολή της Σίτι

Φέτος, βρέθηκαν να είναι εκείνες οι ομάδες που διεκδικούν μέχρι το φινάλε τον τίτλο του πρωταθλητή. Κι αν η Άρσεναλ επέδειξε πυγμή για να παραμείνει στην κορυφή κόντρα σε κάθε προσδοκία και εκτίμηση στην έναρξη της σεζόν, η Σίτι πορεύεται ολοταχώς γι’ ακόμα ένα come-back και μια ιστορική ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το 4-1 της Τετάρτης στο Etihad αποτέλεσε το 12ο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα των «πολιτών» στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια απέναντι στους «κανονιέρηδες», τους οποίους έχουν υποτάξει με τρομερή διαφορά τερμάτων σε αυτά τα ματς.

Οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ έχουν σκοράρει 33 φορές έναντι των μόλις 5 γκολ των Λονδρέζων! Μόνο στα φετινά τους, μαζί και με το «Έμιρεϊτς», ο… λογαριασμός πήγε στο 7-2.

Κώστας Ζάλιαρης