Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση για να μη χαθεί κάθε ελπίδα για την 4άδα! (vids)

Αυτό δεν θα μπορούσε να το περιμένει κανείς! Η Τότεναμ μέσα σε ένα ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 και πήρε βαθμό από το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2), φροντίζοντας να εξαντλήσει μέχρι το φινάλε όποιες πιθανότητες της απομένουν για την 4άδα! 



Η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση για να μη χαθεί κάθε ελπίδα για την 4άδα! (vids)

Πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα για την Τότεναμ, όταν από την πρώτη τελική του αντιπάλου, έπρεπε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της; Ο κόσμος στο γήπεδο του Λονδίνου είδε την Γιουνάιτεντ με το «καλησπέρα» να βρίσκει το βάθος της εστίας και φυσικά αυτό είχε αντίκτυπο στην ατμόσφαιρα, την νευρικότητα και την γκρίνια των γηπεδούχων. Ένα αργοπορημένο τάκλιν επέτρεψε στον Ράσφορντ να φύγει στην επίθεση, άφησε στον Σάντσο κι εκείνος με ένα κοντρόλ και όμορφο σουτ έγραψε το 1-0 στο 7ο λεπτό.

Τα «σπιρούνια» δεν είχαν καταφέρει να φτιάξουν κάτι ιδιαίτερο και ευτυχώς για εκείνα, στο 20ο λεπτό ο Πέρισιτς με το κεφάλι πάνω στη γραμμή απέτρεψε το δεύτερο γκολ του Σάντσο. Η Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες παρόντα παρά το γεγονός πως πριν από λίγες μέρες είχε πατερίτσες και προστατευτική μπότα, ήταν η πιο απειλητική ομάδα, όμως ο Ντε Χέα χρειάστηκε στο ημίωρο να επέμβει εντυπωσιακά σε γυριστή κεφαλιά του Πέρισιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πριν από την λήξη του ημιχρόνου, ο Ισπανός γκολκίπερ νίκησε ξανά τον Κροάτη σε αριστερό σουτ, για να έρθει δεύτερο γκολ στην απέναντι εστία! Ο Ράσφορντ στο σπριντ με τον Ντάιερ βγήκε νικητής και παρά την πλάγια θέση του, έκανε το τρομερό τελείωμα και έγραψε το 2-0 για την Γιουνάιτεντ στο 44'!

Μπορεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους να υπήρχαν περισσότερα κενά στις εξέδρες του γηπέδου, όμως, το σύνολο του Μέισον μπήκε αρκετά δυνατά και κατάφερε να μειώσει πολύ γρήγορα για ν' αποκτήσει νέα πνοή! Στο 56' από προσπάθεια του Κέιν που κοντραρίστηκε, ο Πέδρο Πόρο κατάφερε να τελειώσει τη φάση και να σκοράρει για το 2-1! Και αμέσως μετά, ο Μπρούνο είχε δοκάρι για την Γιουνάιτεντ, αποτυγχάνοντας να επαναφέρει το αβαντάζ δύο τερμάτων για την ομάδα του! Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά σε αυτό το δεύτερο 45λεπτο, με τους Λονδρέζους να εμφανίζονται ανανεωμένοι και τους Σον και Ντάιερ να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για την ισοφάριση! Κι όμως, ο Νοτιοκορεάτης θα τα κατάφερνε στο 79', από ασίστ του Κέιν που τον βρήκε μόνο του στο δεύτερο δοκάρι, για να πλασάρει εκείνος τον Ντε Χέα για το τελικό 2-2!

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης