Χέουνγκ - Μιν Σον: Ξεπέρασε τον Ντεφό και… κρυφοκοιτάζει την 5άδα!

Ο Χέουνγκ - Μιν Σον συνεχίζει να «γράφει» ιστορία στην Premier League, αφού με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2, 27/04), προσπέρασε τον Ζερμέν Ντεφό και ανέβηκε στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ!  



Χέουνγκ - Μιν Σον: Ξεπέρασε τον Ντεφό και… κρυφοκοιτάζει την 5άδα!

Στις αρχές του μήνα, βρήκε γκολ στην νίκη επί της Μπράιτον (2-1, 08/04) και έγινε ο πρώτος Ασιάτης που φτάνει τα 100 στη Premier League. Στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, σημείωσε το 3ο του τέρμα μέσα στον Απρίλιο.

Το τελευταίο, ήταν το υπ’ αριθμόν 144 με τη φανέλα της Τότεναμ, που τον φέρνει στην 6η θέση της σχετικής λίστας, στην ιστορία της ομάδας. Έτσι, ξεπέρασε κατά ένα, τον Ντεφό και συνεχίζει να… στρέφει το βλέμμα του προς τις υψηλότερες θέσεις. Είναι σχετικά δύσκολο βέβαια, να πλησιάσει στη κορυφή αυτής τον Χάρι Κέιν (274) και τον δεύτερο Τζίμι Γκριβς (268), αλλά τους υπόλοιπους φαίνεται πιο εφικτό.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μπόμπι Σμιθ με 208 γκολ με τη φανέλα των «σπιρουνιών», στη 4η ο Μάρτιν Τσίβερς με 174, τη στιγμή που την 5άδα συμπληρώνει ο Κλιφ Τζόουνς, ο οποίος είχε σημειώσει 159 τέρματα στην καριέρα του στο Βόρειο Λονδίνο.

Το γκολ που πέτυχε ο Σον, ήταν το 9ο στη φετινή Premier League, επίδοση που, προς το παρόν, αποτελεί τη χειρότερή του σε μία σεζόν στην Τότεναμ. Έχει δυσκολευτεί να βρει τα πατήματα του και δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει, στον βαθμό που μπορεί, στην προσπάθεια της ομάδας του να πάρει ένα «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League.

Στα τελευταία παιχνίδια, όμως, δείχνει να αισθάνεται καλύτερα και αφού σκόραρε, έσπευσε να πανηγυρίσει με τον υπηρεσιακό προπονητή του, Ράιαν Μέισον, τον οποίο αγκάλιασε!

 

Χρήστος Σκούρας