Οι σκέψεις του Κέιν για το μέλλον και το... μήνυμα των οπαδών της Γιουνάιτεντ (vid)

Η επόμενη, είναι η τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την Τότεναμ. Και προς το παρόν δεν δείχνει καμία διάθεση να υπογράψει νέο συμφωνητικό. Ο Κέιν θεωρεί πως το καλοκαίρι του 2024 θα κλείσει ο μεγάλος κύκλος του στα «σπιρούνια» και οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ... ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν.  



Οι σκέψεις του Κέιν για το μέλλον και το... μήνυμα των οπαδών της Γιουνάιτεντ (vid)

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Άγγλος επιθετικός και πρώτος σκόρερ όλων των εποχών τόσο για τα «σπιρούνια», όσο και για την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει σκεφτεί να τιμήσει το συμβόλαιό του μέχρι και την τελευταία ημέρα του και ν' αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024. Αυτό, σημαίνει πως το λονδρέζικο κλαμπ χάνει τρομερά χρήματα, αλλά με όσα ζητάει ο Λίβι, δεν υπάρχει σύλλογος που να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις...

Οι σκέψεις του ισχυρού άνδρα της Τότεναμ, έχουν απομακρύνει τους επίδοξους «μνηστήρες» του Κέιν, αφού αξιώνει 100+ εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ασχοληθεί, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λίβι, αλλά φυσικά το όνομα της ομάδας δεν φεύγει από τα σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Χάρι Κέιν δεν σκόραρε απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» το βράδυ της Τετάρτης, αλλά ήταν παρών για να «σερβίρει» στον Χέουνγκ – Μιν Σον και να γράψει ιστορία ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση των ασίστ από έναν παίκτη σε έναν άλλον, συγκεκριμένο, καταφέρνοντας ό,τι είχε κάνει ο Λάμπαρντ για τον Ντρογκμπά στο ένδοξο παρελθόν της Τσέλσι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης