Η ... δυστυχία του Κέιν με τα εκτός έδρας γκολ και η «ασίστ» του Μόουρα στην Λίβερπουλ! (vids)

Η Πρέμιερ Λιγκ είχε περισσότερα από 10 χρόνια να δει ποδοσφαιριστή της να σκοράρει σε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια και να μην καταφέρνει να χαρεί νίκη σε κανένα από αυτά! Κι επιπλέον, ο Λούκας Μόουρα, μάλλον θα ήθελε να έχει καταγράψει ασίστ με διαφορετικό τρόπο... 



Η ... δυστυχία του Κέιν με τα εκτός έδρας γκολ και η «ασίστ» του Μόουρα στην Λίβερπουλ! (vids)

Ο Χάρι Κέιν συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους σκόρερ της Τότεναμ σε ακόμα μια εξόρμηση της νυν ομάδας του Ράιαν Μέισον και θα ήθελε πάρα πολύ να εξασφαλιστεί τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας που θα σήμαινε ακόμα μια μεγάλη αντίδραση του συλλόγου που τον τελευταίο καιρό μόνο δύσκολες καταστάσεις βιώνει... 

Εκείνος πέτυχε το πρώτο γκολ στο «Άνφιλντ» όταν πλέον η Λίβερπουλ πίστευε πως είχε καθαρίσει το ματς, ο Σον στο δεύτερο ημίχρονο πρόσθεσε ανησυχία στην ψυχοσύνθεση των φίλων των «κόκκινων» και τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ, στις καθυστερήσεις ο Ριτσάρλισον προκάλεσε τρομερό ξέσπασμα με το 3-3. Που όμως ήταν προσωρινό. 

Κάπως έτσι και με τον Ζότα να πετυχαίνει το 4-3 στο 90' + 4', η Τότεναμ έφυγε ηττημένη από το Μέρσεϊσαϊντ και σήμανε πως ο Χάρι Κέιν έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά από το 2012 και τον Ντάρεν Φλέτσερ, που σκοράρει σε τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια και αποτυγχάνει να πανηγυρίσει νίκη με την ομάδα του! 

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το κακό αποτέλεσμα προκλήθηκε από την πρώτη «ασίστ» του Λούκας Μόουρα για την φετινή σεζόν. Μόνο που ήταν για λάθος ομάδα. Η παρέμβασή του στην μπάλα και το γύρισμα προς τα πίσω είχε αποδέκτη τον Ζότα που έκανε το διαγώνιο σουτ και χάρισε στην Λίβερπουλ την νίκη. Και κάπως έτσι, ο Βραζιλιάνος των «σπιρουνιών» έχει φτιάξει πλέον... περισσότερα τέρματα για τους «κόκκινους» στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ παρά για την δική του ομάδα! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης