«Σοκ» στο 119’ και αποκλεισμός για την Άρσεναλ! (vids)

Προσπάθησε, πάλεψε πολύ αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τη Βόλφσμπουργκ με 3-2, αλλά μόνο κερδισμένη μπορεί να αισθάνεται από την ατμόσφαιρα του «Έμιρεϊτς».    



«Σοκ» στο 119’ και αποκλεισμός για την Άρσεναλ! (vids)

Κρίμα για αυτή την Άρσεναλ, κρίμα για την εκπληκτική προσπάθεια των «κανονιέρηδων», με τη γυναικεία ομάδα να «λυγίζει» στο 119’ και να ηττάται στις λεπτομέρειες, με 3-2 από τη Βόλφσμπουργκ, στον δεύτερο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το σκορ άνοιξε η Μπλάκστενιους στο 11ο λεπτό, αλλά η ανατροπή επετεύχθη μόλις σε 16 αγωνιστικά λεπτά από τις Γερμανίδες.

Γκολ η Ρόουντ τρία λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, γκολ και… ασίστ η Ποπ για την ανατροπή και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι δεν εξελίσσεται ιδανικά για τους γηπεδούχους.

Εκεί όμως που κλήθηκαν να βγάλουν αντίδραση, το έπραξαν και με το παραπάνω. Μία φανταστική κεφαλιά της Μπίτι ήταν αρκετή για την ισοφάριση, με το ενενηντάλεπτο να παρέρχεται και την παράταση να μοιάζει πως δεν θα αναδείκνυε νικητή.

Ωστόσο, η Μπρέμερ σκόραρε στο 119’ και η πρόκριση πήγε σε γερμανικά χέρια, με την Άρσεναλ πάντως να μπορεί να αισθάνεται περήφανη για τον κόσμο της που γέμισε για πρώτη φορά ιστορικά το «Έμιρεϊτς» σε γυναικεία αναμέτρησης!

Δημήτρης Μανάκος