«Αποχωρεί άμεσα και ο Γκράθια από τη Λιντς – Επιστρέφει στο… ποδόσφαιρο ο Άλαρνταϊς για τέσσερα ματς!»

Ακόμη μία αλλαγή προπονητή φαίνεται πως θα έχουμε στην Premier League, καθώς όλα δείχνουν πως ο Χάβι Γκράθια θα αποχωρήσει άμεσα από τη Λιντς, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να παίρνει την θέση του!



«Αποχωρεί άμεσα και ο Γκράθια από τη Λιντς – Επιστρέφει στο… ποδόσφαιρο ο Άλαρνταϊς για τέσσερα ματς!»

Μπορεί να απομένουν μόλις τέσσερις αναμετρήσεις για το φινάλε του πρωταθλήματος, με τη Λιντς να βρίσκεται σε δεινή αγωνιστική θέση, όμως η διοίκησή της δεν δείχνει διατεθειμένη να μείνει άπραγη, με φόντο την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά, οι αντιδράσεις του κόσμου είναι μεγάλες και όλα δείχνουν πως ο Χάβι Γκράθια θα αποχωρήσει από το «τιμόνι» της ομάδας μετά από 12 αναμετρήσεις στον σύλλογο, τέσσερα παιχνίδια πριν τελειώσει η σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του «The Athletic», η απόφαση έχει ήδη παρθεί, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να είναι αυτός που θα πάρει την θέση του το γρηγορότερο δυνατό. Αναμένεται να τον αντικαταστήσει, για να προσπαθήσει αυτός να σώσει τα «παγώνια», με συνέπεια να γυρνά στο ποδόσφαιρο 2,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Είναι άνεργος μετά τον Ιούνιο του 2021 και τη φυγή του από τη Γουέστ Μπρομ, ο Big Sam έφτασε τα 68 και όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε για φινάλε της σεζόν με Χότζον και Άλαρνταϊς στις τεχνικές ηγεσίες δύο συλλόγων!

Δημήτρης Μανάκος