Το απόλυτο 10άρι στις ήττες του Λάμπαρντ, είχε να εμφανιστεί 35 χρόνια!

Επέστρεψε για να βοηθήσει, αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις του. Και οι συνεχόμενες ήττες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, καθιστούν τον Φρανκ Λάμπαρντ τον πρώτο Άγγλο προπονητή που το καταγράφει αυτό, μετά από 35 ολόκληρα χρόνια!  



Το απόλυτο 10άρι στις ήττες του Λάμπαρντ, είχε να εμφανιστεί 35 χρόνια!

Ο Super Frankie μετράει μόλις μια νίκη στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια του ως κόουτς και τώρα στην Τσέλσι έκανε το 6x6 στις ήττες μετά και το 3-1 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς».

Ό,τι και να επιχειρεί να κάνει, ν’ αλλάξει, να διορθώσει, να δώσει νέο κίνητρο, δεν αποδίδει για τους «μπλε» που γίνονται έρμαια των ορέξεων των αντιπάλων τους. Όσο κι αν το τελευταίο ημίωρο του ματς στο «Έμιρεϊτς» ήταν κάπως πιο θετικό, το γεγονός πως η Άρσεναλ απλά είχε κατεβάσει ταχύτητα, αφαιρεί το πρόσημο από την Τσέλσι.

Ο Λάμπαρντ, μετά και την 10η σερί ήττα του ως προπονητής σε όλες τις διοργανώσεις – μαζί και με τον τελευταίο καιρό της παρουσίας του στην Έβερτον – είναι ο πρώτος Άγγλος τεχνικός με τέτοιο αριθμό αρνητικών αποτελεσμάτων σε διαδοχικά ματς, έπειτα από 35 χρόνια! Ο αμέσως προηγούμενος ήταν ο Άρθουρ Κοξ, στην Ντέρμπι Κάουντι, το 1988…

Κώστας Ζάλιαρης