Η Τσέλσι χρειάζεται διψήφιο αριθμό τερμάτων για να ισοφαρίσει... την χειρότερη επίδοσή της!

Ναι, καλά διαβάσατε! Η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει καν να φτάσει κοντά στην επίδοση που θα ήθελε να ξεχάσει! Και δημιουργεί νέα, ακόμα χειρότερη, αν δεν πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων στα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής σεζόν!  



Η Τσέλσι χρειάζεται διψήφιο αριθμό τερμάτων για να ισοφαρίσει... την χειρότερη επίδοσή της!

Όλα στραβά και κάτι περισσότερο από ανάποδα για την Τσέλσι στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο σύλλογος θα μπορούσε μέχρι και να υποβιβαστεί!

Τέσσερις διαφορετικοί προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν απέτυχαν να διορθώσουν τα πράγματα, ο ιδιοκτήτης, Τοντ Μπόελι, σχολίασε πως τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει πως ακριβώς λειτουργεί το μεταγραφικό «παζάρι» (!) και αυτή η χρονιά καλό για το κλαμπ θα ήταν να φύγει και να μην ξαναγυρίσει.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, η Τσέλσι θα πρέπει να κάνει πολλά αν θέλει απλά να ... ισοφαρίσει την χειρότερη επίδοση σκοραρίσματος κι όχι να δημιουργήσει μια νέα, ακόμα πιο κακή για την ιστορία της!

Τα 31 τέρματα που μετράει η ομάδα μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει δυο ανεξάρτητους, αλλά ολόκληρους μήνες πρωταθλήματος με μόλις ένα γκολ στον καθένα, είναι πολύ λιγότερα από τα 46 γκολ της ποδοσφαιρικής χρονιάς 1995-1996. Κι εκείνη η χρονιά, ήταν η χειρότερη των «μπλε» σε επίπεδο αποτελεσματικότητας μπροστά από την αντίπαλη εστία! Δηλαδή χρειάζεται 15 γκολ σε 5 ματς αυτή τη στιγμή. Και με όσα έχει δείξει ο σύλλογος, μοιάζει... ουτοπικό...

Κώστας Ζάλιαρης