«Σκασμένος» ο Πεπ με Χάαλαντ: «Να έδινε το πέναλτι στο 4-0, όχι με τέτοιο σκορ...» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν ήταν καθόλου σύμφωνος με την πρωτοβουλία του Χάαλαντ να σκεφτεί το χατ-τρικ του Γκουντογκάν και να του δώσει το πέναλτι απέναντι στην Λιντς. Του φώναξε αμέσως μετά την άστοχη εκτέλεση του Γερμανού και σχολίασε χαρακτηριστικά στα flash interviews πως ο Νορβηγός θα έπρεπε απλά να σκεφτεί να βάλει τέλος στο παιχνίδι.  



«Σκασμένος» ο Πεπ με Χάαλαντ: «Να έδινε το πέναλτι στο 4-0, όχι με τέτοιο σκορ...» (vid)

Η Σίτι τα ... χρειάστηκε, έστω και για μερικά λεπτά, αφού, η απόφαση του Χάαλαντ να δώσει το κερδισμένο πέναλτι της ομάδας στον Ιλκάι Γκουντογκάν για να κάνει εκείνος χατ-τρικ μετά τα δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, γύρισε μπούμερανγκ με τον χειρότερο τρόπο. Ο Γερμανός αστόχησε, τα «παγώνια» του Άλαρνταϊς στην αμέσως επόμενη φάση μείωσαν σε 2-1 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος.

Σηκώθηκε από τον πάγκο του και φώναζε στον Viking πως: «Εσύ έπρεπε να το έχεις κάνει...», ενώ, λίγο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού και έχοντας ανακουφιστεί με το σφύριγμα της λήξης, ο Πεπ σχολίασε: «Θα μπορούσε να το έχει κάνει στο 4-0. Όχι με τέτοιο σκορ που είχε ρίσκο και με 10' λεπτά να μένουν για το τέλος. Απλά δείχνει και πόσο καλό παιδί είναι ο Έρλινγκ...».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης