Ο Μέλο με 13 λεπτά παρουσίας στην Λίβερπουλ, αποχαιρετά ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές ever!

Ο Άρθουρ Μέλο επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει στην Λίβερπουλ, αν και ήταν το απόλυτα λογικό σενάριο. Με μόλις 13 λεπτά συμμετοχής στην ανδρική ομάδα και μερικά παιχνίδια με το τμήμα κ-21, ο Βραζιλιάνος θα μείνει στην ιστορία των «κόκκινων» ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές της εποχής Κλοπ στο κλαμπ.  



Ο Μέλο με 13 λεπτά παρουσίας στην Λίβερπουλ, αποχαιρετά ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές ever!

Ο Μέλο αποκτήθηκε ως δανεικός από την Γιουβέντους, την τελευταία στιγμή της διορίας των θερινών μεταγραφών, με την μεταγραφή του να είναι και τέτοια… πανικού, ώστε να υπάρξει κάποια επιπλέον λύση για το χώρο του κέντρου. Κι όμως, όχι απλά δεν αποτέλεσε λύση, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν περιττή κίνηση…

Βέβαια, το παιδί αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε πέντε μήνες εκτός δράσης, από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Μάρτιο, οπότε, η επανένταξή του, οι προπονήσεις και γενικότερα η διαχείριση που όφειλε να κάνει η Λίβερπουλ, είχε τεράστια σημασία προκειμένου ο παίκτης να επανέλθει στο κατάλληλο επίπεδο.

Γι’ αυτό και ο Μέλο θέλησε να σχολιάσει ότι: «Θα είμαι ευγνώμων για πάντα στην ομάδα και τον Κλοπ που μου φέρθηκαν άψογα».

Η μοναδική του εμφάνιση ήταν τα 13’ της αναμέτρησης με την Νάπολι επί ιταλικού εδάφους, στο 4-1 των μετέπειτα Πρωταθλητών Ιταλίας, για τη φάση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, τον περασμένο Σεπτέμβρη. Λίγες μέρες αργότερα, απλά βρέθηκε στην αποστολή και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Με το τμήμα κ-21, ο Μέλο έπαιξε σε δυο 90λεπτα στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας αμφότερες φορές την Λέστερ και μετρώντας δυο νίκες (1-0 και … 7-1!). Προστίθεται στην θητεία του στο Μέρσεϊσαϊντ και η εμφάνιση των 63’ για το EFL Trophy απέναντι στην Ρότσντεϊλ.

Κώστας Ζάλιαρης