Αμφίβολος ο Μπάναν

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Μπάρι Μπάναν στη νίκη (1-0) επί του Λιχτενστάιν, τον καθιστά αμφίβολο για το κρίσιμο ματς της Σκοτίας με την Ισπανία, την προσεχή Τρίτη για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Euro 2012.



Αμφίβολος ο Μπάναν

O μέσος της Άστον Βίλα χτύπησε στον Αχίλλειο τένοντα και το πρωί της Κυριακής παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις που δεν τον αφήνουν να προπονηθεί κανονικά. Ο Κρεγκ Λέβιν περιμένει τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείο της ομάδας του, προκειμένου να γνωρίζει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Μπάναν για το παιχνίδι με τους Ίβηρες!

Την προσεχή Τρίτη η Σκοτία θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους «φούριας ρόχας», ώστε να εξασφαλίσει τη 2η θέση του 9ου ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ του Euro 2012. Οι Σκοτσέζοι βολεύονται και με ισοπαλία σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στο ματς της Λιθουανίας με την Τσεχία. Η τελευταία είναι αυτή που απειλεί τη Σκοτία για τη 2η θέση του γκρουπ και η ομάδα του Κρεγκ Λέβιν για να είναι απόλυτα σίγουρη, ευελπιστεί σε νίκη των Λιθουανών.