Τα κορίτισια της Άρσεναλ κέρδισαν με το σπαθί τους περισσότερα ματς στο «Έμιρεϊτς»!

Η τεράστια ώθηση που δέχθηκε το γυναικείο τμήμα της Άρσεναλ από το sold-out «Έμιρεϊτς» στο Τσάμπιονς Λιγκ, οδήγησαν στην απόφαση του οργανισμού να διατίθεται περισσότερο τη νέα σεζόν το «Έμιρεϊτς» στα κορίτσια που κάνουν υπερήφανο τον σύλλογο! 



Τα κορίτισια της Άρσεναλ κέρδισαν με το σπαθί τους περισσότερα ματς στο «Έμιρεϊτς»!

Η Άρσεναλ βρίσκεται στη 4η θέση της Women’s Super League και έχει την δυνατότητα να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, καθώς έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Ταυτόχρονα, η προσπάθεια της στα ημιτελικά του γυναικείου Champions League επιβραβεύτηκε, ακόμα και αν ολοκληρώθηκε με... επώδυνο τρόπο, με αποκλεισμό δηλαδή στο 119'.

Σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, η γυναικεία ομάδα χρησιμοποίησε ως έδρα το «Έμιρεϊτς», το οποίο «γέμισε» αφού πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα! Στις κερκίδες βρέθηκαν 60.063 οπαδοί, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών ώστε να βρεθούν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον σύλλογο, ο οποίος θα διαθέσει πλέον την έδρα του στις γυναίκες της Άρσεναλ και του χρόνου!

Ο αριθμός των παιχνιδιών αυξήθηκε πλέον από τα τρία, στα πέντε παιχνίδια! Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν εκεί όλες οι αναμετρήσεις στο ερχόμενο Champions League από την φάση των ομίλων και έπειτα, εφόσον δώσουν εκεί το «παρών» οι κοπέλες του κλαμπ. 

Μία πραγματική επιβράβευση για την ομάδα και τις προσπάθειές της και συνάμα ένα «ευχαριστώ» στον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της.

Χρήστος Σκούρας