Ο Γκουντογκάν είναι παρών και στα έξι γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς της Σίτι!

Χάρη σ’ εκείνον ήρθε η δύσκολη νίκη κόντρα στην Λιντς, χάρη σ’ εκείνον η Σίτι έφυγε από την Μαδρίτη με ακέραιες ελπίδες για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και χάρη σ’ εκείνον εξασφαλίστηκαν άνετα οι βαθμοί στο «Γκούντισον Παρκ»! Ο Ιλκάι Γκουντογκάν εμφανίζεται στην… clutch μορφή του στην τελική ευθεία της σεζόν!  



Ο Γκουντογκάν είναι παρών και στα έξι γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς της Σίτι!

Ο Γερμανός χαφ πρωταγωνίστησε και στην εξόρμηση των «πολιτών» στο Λίβερπουλ το μεσημέρι της Κυριακής, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ – το ένα ίσως το καλύτερο της χρονιάς – και σερβίροντας προς τον Έρλινγκ Χάαλαντ για την διαμόρφωση του τελικού 3-0 επί της Έβερτον.

Λίγες μέρες νωρίτερα στην Μαδρίτη ήταν εκείνος που έστρωσε την μπάλα για το τρομερό σουτ του Ντε Μπρόινε και το 1-1 κόντρα στην Ρεάλ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του «Μπερναμπέου».

Ακόμα πιο νωρίς, είχε φροντίσει από το πρώτο ημίχρονο με δύο τέρματα «καρμπόν» από το ύψος της περιοχής να σκοράρει απέναντι στην Λιντς και να φροντίσει ώστε η ομάδα του Πεπ παρά την ανησυχία στο φινάλε, να επικρατήσει με σκορ 2-1.

Πέρυσι, ο Γκουντογκάν ήταν εκείνος που με δυο γκολ χάρισε στους γαλάζιους του Μάντσεστερ τον τίτλο σε μια επική μάχη μέχρι τέλους απέναντι στην Λίβερπουλ. Φέτος, σε αυτά τα τελευταία ματς της αγωνιστικής περιόδου, εμφανίζεται ξανά για το καλό της ομάδας του και την οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενδεχομένως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Στα κρίσιμα και τα δύσκολα, βγάζει τον… clutch εαυτό του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης