Λέστερ: Αποδέχεται την μοίρα της, δίχως clean sheet από το Μουντιάλ και μετά!

Με τέτοια άμυνα, τέτοια επίδοση και τέτοια εικόνα όπως αυτή που παρουσίασε (και) απέναντι στην Λίβερπουλ, η Λέστερ δείχνει απλά νΆ αποδέχεται την μοίρα της και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ.  



Λέστερ: Αποδέχεται την μοίρα της, δίχως clean sheet από το Μουντιάλ και μετά!

Οι «αλεπούδες» έδειχναν παντελώς χαμένες σε ακόμα ένα παιχνίδι, είδαν την Λίβερπουλ να πετυχαίνει τρία γκολ, να παίζει σχεδόν μόνη της σε όλη την αναμέτρηση και ο Ντιν Σμιθ με τον Τζον Τέρι ίσως νΆ αρχίσουν να σκέφτονται πως το μοιραίο δεν μπορεί νΆ αποφευχθεί.

Η Λέστερ αυτή τη στιγμή σε επίπεδο άμυνας έχει τη χειρότερη επίδοση από κάθε άλλη ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, από τον Δεκέμβρη και μετά! Δηλαδή, από το φινάλε του Μουντιάλ του Κατάρ μέχρι και αυτή τη στιγμή, λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, δεν έχει καταφέρει να κρατήσει clean sheet σε 21 παιχνίδια της Λίγκας!

Μάλιστα, η αναμέτρηση με τους «κόκκινους» ήταν η 12η διαδοχική εντός έδρας που οι Πρωταθλητές του 2016 δέχονται πρώτοι γκολ σε παιχνίδια μπροστά στο κοινό τους, που επίσης καταγράφεται ως η χειρότερη επίδοση που έχει παρουσιαστεί ποτέ στα χρονικά της Πρέμιερ!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης