Εκπρόθεσμη, αλλά αποφασιστική κίνηση από τον Σεΐχη για την αγορά της Γιουνάιτεντ!

Ο Σεΐχης Γιασίμ, αν και η προθεσμία κατάθεσης των τελικών και βελτιωμένων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους έχει ολοκληρωθεί εδώ και περίπου 20 μέρες, φέρεται να έκανε νέα κίνηση και να έφτασε στα 5,5 δισ.λίρες για το 100% των μετοχών του συλλόγου.  



Εκπρόθεσμη, αλλά αποφασιστική κίνηση από τον Σεΐχη για την αγορά της Γιουνάιτεντ!

Βάσει των όσων προέκυψαν από το Κατάρ και παρουσιάστηκαν από τον αγγλικό Τύπο, ο Σεΐχης Γιασίμ δείχνει πως θέλει να γίνει το μεγάλο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρόταση που έχει καταθέσει στους Γκλέιζερς καλύπτει… τα πάντα.

Αποπληρώνει τα χρέη του κλαμπ στο 100% και παρουσιάζει και ξεχωριστό fund για ενέργειες που θα ενώσουν και θα φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον δεσμό της ομάδας με την κοινότητα του Μάντσεστερ.

Η βελτιωμένη προσφορά φέρεται να φτάνει οριακά στα 5,5 δισ.λίρες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σεΐχης στέλνει και μήνυμα στους Γκλέιζερς πως δεν θα… παίξει το παιχνίδι τους για να ξεπεράσει τα 6 δισεκατομμύρια. Παράλληλα, η τελευταία του κίνηση επηρεάζει τρομερά το γεγονός πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παρουσιαζόταν τον τελευταία καιρό ως απόλυτο φαβορί για σύμπραξη με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες στο μετοχικό σχήμα του κλαμπ…

Κώστας Ζάλιαρης