Το αήττητο σερί του Πεπ και οι τελικοί είναι η καλύτερη απάντηση στους μπελάδες με το FFP

Η υπόθεση ακόμα εκκρεμεί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σεΐχη Μανσούρ. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν αφήνει την Σίτι από τα μάτια της για νομικούς λόγους. Η ομάδα, όμως, κάνει όλο τον κόσμο να κρατάει το βλέμμα του πάνω της, με το εκπληκτικό σερί και την δυνατότητα να κατακτήσει το τρεμπλ σε λίγο καιρό!  



Το αήττητο σερί του Πεπ και οι τελικοί είναι η καλύτερη απάντηση στους μπελάδες με το FFP

Περισσότερες από 100 κατηγορίες για παραβίαση κανονισμών που αφορούν το οικονομικό τοπίο, στην περίοδο 2009-2018, με την Σίτι να έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα σ’ εκείνη την περίοδο.

Όταν «έσκασε» η είδηση, όλοι είχαν στήσει τους «πολίτες» στον τοίχο και προετοίμαζαν το έδαφος για βαρύτατες κυρώσεις. Ο Πεπ ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Δεν θ’ ανεχόταν ούτε ένα ψέμα. Μίλησε με τον Σεΐχη Μανσούρ, πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και συνέχισε τη δουλειά του.

Και αυτή η δουλειά του, οδήγησε την Σίτι σε αήττητο σερί 23 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στην μεγάλη ανατροπή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με θρίαμβο κόντρα στη Ρεάλ και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας όπου για πρώτη φορά στα χρονικά θα υπάρξει κόντρα με την Γιουνάιτεντ.

Του έβαλαν δύσκολα, τον ξέγραψαν, τον θεώρησαν κομμάτι παράνομων ενεργειών στο παρασκήνιο κι εκείνος απάντησε φτιάχνοντας μια ομάδα που πλέον δείχνει πιο δυνατή, ενωμένη και ψυχωμένη από ποτέ!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης