Τσάρλι Μόργκαν: Το ball boy που κλώτσησε ο Αζάρ, ανάμεσα στους 35 πλουσιότερους κάτω των 35 ετών της Αγγλίας!

Κάποτε τον κλώτσησε ο Αζάρ γιατί καθυστέρησε να του δώσει τη μπάλα, σήμερα είναι από τους πλουσιότερους νέους κάτω των 35 ετών στην Αγγλία. Έγινε γνωστός για τους λάθος λόγους, όμως ο Τσάρλι Μόργκαν κατάφερε να πετύχει στη ζωή του την ώρα που ο Εντέν Αζάρ βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απογοήτευση. Μια γλυκιά εκδίκηση!  



Τσάρλι Μόργκαν: Το ball boy που κλώτσησε ο Αζάρ, ανάμεσα στους 35 πλουσιότερους κάτω των 35 ετών της Αγγλίας!

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του League Cup μεταξύ της Σουόνσι και της Τσέλσι. Οι Ουαλοί είχαν προβάδισμα, εφόσον είχαν σημειώσει δύο γκολ στον πρώτο αγώνα. Δέκα λεπτά πριν λήξει ο επαναληπτικός, το σκορ ήταν στο 0-0. Η Τσέλσι αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως το ταξίδι της τελείωνε εκεί. Τα νεύρα τεταμένα. Η μπάλα βγαίνει έξω και ένας 17χρονος ball boy της Σουόνσι πέφτει να την μαζέψει και καθυστερεί να την δώσει στον Αζάρ.

Εκείνος απερίσκεπτα τον κλωτσάει στα πλευρά, πιστεύοντας, όπως δήλωσε αργότερα, ότι κλώτσησε τη μπάλα. Το λάθος όμως έγινε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο Τσάρλι Μόργκαν και ο πατέρας του δεν έκαναν ποτέ μήνυση στον 22χρονο, τότε, Αζάρ, η FA (Ποδοσφαιρκή Ομοσπονδία Αγγλίας) δεν τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Δέκα χρόνια αργότερα ο Τσάρλι Μόργκαν έχει αφήσει πίσω του το θλιβερό γεγονός εκείνης της χειμερινής νύχτας και απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο.

Η Sunday Times δημοσίευσε μια λίστα με τους 35 πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 35 ετών με τον Μόργκαν να βρίσκεται στην 27η θέση με περιουσία £55 εκατομμύρια (€63,34 εκατομ.). Ξεπέρασε μέχρι και τον Χάρι Κέιν που καταλαμβάνει την 32η θέση με περιουσία £51 εκατομμύρια (€58,74 εκατομ.).

Μέχρι και ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρέθηκε πάνω από τον Κέιν, ο οποίος με περιουσία £61 εκατομμύρια (€70,25 εκατομ.) κερδίζει την 23η θέση. Άλλοι αθλητές που κατάφεραν να μπουν στην λίστα είναι ο εκ των πιο επιτυχημένων Ευρωπαίων παικτών γκολφ, Ρόρι ΜακΙλρόι, ο πυγμάχος Άντονι Τζόσουα και ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Η επιτυχία του Μόργκαν ήρθε μετά το λανσάρισμα μιας premium μάρκας βότκας το 2015 εν ονόματι AU Vodka, της οποίας τα δικαιώματα μοιράζεται με τον παιδικό του φίλο, Τσάρλι Σλοθ. Ο youtuber, Τζέικ Πολ εκτόξευσε τη φήμη του ποτού πολυτελείας όταν αποδέχτηκε την πρόκληση να χτυπήσει τατουάζ στο δεξί του χέρι το μπλέ μπουκάλι με γεύση βατόμουρο με αντάλλαγμα £206.000 (€237.246).

Η εταιρεία υποσχέθηκε να δώσει £205 (€236) σε όποιον έφτανε στα κεντρικά της AU Vodka να του χτυπήσουν τατουάζ του αγαπημένου του ποτού. Εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν έξω από τα κεντρικά στο Σουόνσι κάνοντας εν αγνοία τους δωρεάν διαφήμιση στο ποτό.

Έκτοτε η βότκα πολυτελείας σημειώνει τεράστια επιτυχία με πολλούς γνωστούς να την απολαμβάνουν, ένας εκ των οποίων είναι ο παλαίμαχος μπακ των Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά. Μάλιστα σημείωσε πωλήσεις £43,9 εκατομμυριών (€50,56 εκατομ.) την περίοδο 2021/22. Καθόλου άσχημα!

Η ειρωνία στην όλη ιστορία είναι ότι ο Αζάρ δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα τα τελευταία του ποδοσφαιρικά χρόνια. Όταν έφυγε από την Τσέλσι για να ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης «έφαγε» μεγάλη κατραπακιά. Τον ταλαιπώρησαν πολλοί τραυματισμοί που του στοίχισαν πολύτιμο χρόνο εντός γηπέδου. Φυσικό ήταν ο Αντσελότι να μην θέλει να τον εντάξει στην αρχική 11αδα όταν είχε δουλέψει περισσότερο με άλλους παίκτες.

Δεν βρήκε ποτέ τα πατήματά του, πήρε αρκετά κιλά και έχασε τον εαυτό του. Πίστευε ότι μετακομίζοντας στην Ρεάλ θα γράψει ιστορία, όμως προς το παρόν απολαμβάνει τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Αν και το κάρμα άργησε να κάνει τη δουλειά του, στο τέλος ο Τσάρλι Μόργκαν πήρε την εκδίκησή του για εκείνη την κλωτσιά.

Σουζάννα Μποντίνη