Χάρηκε την «σαλατιέρα» και τώρα... αποχωρεί ο Τούχελ!

Η Μπάγερν Μονάχου κάνει τεράστια εκκαθάριση και μετά τους Καν και Σαλιχάμιντζιτς, ετοιμάζεται και για την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ, μερικούς μήνες μετά την πρόσληψή του και παρά το γεγονός πως στέφθηκε Πρωταθλητής! 



Χάρηκε την «σαλατιέρα» και τώρα... αποχωρεί ο Τούχελ!

Ορισμένες επιλογές δεν δικαιώνονται. Δεν προσφέρουν τ’ αναμενόμενα, δεν «κουμπώνουν» και το πιο ορθό – μέχρι αποδείξεως του εναντίου – πράγμα, τις περισσότερες φορές είναι το φινάλε.

Κάπως έτσι συμβαίνει και με τον Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου! Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι αντικατέστησε πριν από μόλις λίγους μήνες τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο των Βαυαρών, κατάφερε – έστω και με την ψυχή στο στόμα στο φινάλε – να πάρει το 11ο διαδοχικό πρωτάθλημα για τον σύλλογο, όμως, κάπου εδώ τελειώνει η θητεία του στην άκρη του πάγκου.

Εντός της ημέρας αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν, όπως προανήγγειλε και ο άλλοτε χαφ της ομάδας, Ντίτμαρ Χάμαν, σε τηλεοπτικό σταθμό…

Φυσικά, τεράστιο ρόλο στη συγκεκριμένη εξέλιξη και την διαφαινόμενη απόφασή του ν' αποχωρήσει, έπαιξε η απόλυση των Καν και Σαλιχάμιντζιτς, οι οποίοι είχαν πείσει τον Τούχελ ν' αναλάβει τα ηνία της Μπάγερν...

Κώστας Ζάλιαρης