Ο Χούλιαν Άλβαρες κατακτά ό,τι διεκδικεί για πρώτη φορά…

Είναι σαν να έχει… ξεπεράσει το ρητό για την τύχη του πρωτάρη και το έχει μετατρέψει στην κυριαρχία του ανθρώπου που αγκαλιάζει τα τρόπαια, τα οποία δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει ξανά στο παρελθόν. Και αυτή η αύρα του Χούλιαν Άλβαρες μπορεί να οδηγήσει την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ του Σαββάτου!  



Ο Χούλιαν Άλβαρες κατακτά ό,τι διεκδικεί για πρώτη φορά…

Ο νεαρός Αργεντινός έχει ήδη στεφθεί Πρωταθλητής Αγγλίας και Κυπελλούχος, συμμετέχοντας στο νταμπλ των «πολιτών» και όντας μερικές μέρες μακριά από την μεγαλύτερη και πιο λαμπερή κούπα της Ευρώπης. Οι «πολίτες» το βράδυ του Σαββάτου θα κυνηγήσουν το ιστορικό τρεμπλ και το πρώτο τους Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Πεπ και τους υπόλοιπους να είναι κάτι παραπάνω από… ορμητικοί για να πετύχουν τον μεγαλύτερο στόχο που έχει τεθεί τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ.

Σε αυτή την προσπάθεια, είτε συνεισφέρει στον αγωνιστικό χώρο, είτε όχι, ο Χούλιαν Άλβαρες θα μπορέσει να μεταδώσει την αύρα που τον θέλει να κατακτά τα τρόπαια, τα οποία διεκδικεί για πρώτη φορά.

Το έκανε επί αγγλικού εδάφους στην πρώτη του σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι μετά τη μετακίνηση από την πατρίδα του και την Ρίβερ Πλέιτ. Νωρίτερα, είχε φροντίσει να κατακτήσει και το Μουντιάλ ως μέλος της εθνικής ομάδας στο Κατάρ, υπό την απίστευτη καθοδήγηση του Λιονέλ Μέσι. Ήταν παρών και στην αναβίωση του Finalissima, το οποίο η «αλμπισελέστε» πανηγύρισε στο Λονδίνο απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία.

Επιπλέον, έχει μετάλλιο και από την τεράστια επιτυχία της Αργεντινής στο Copa America, με τον θρίαμβο στον τελικό κόντρα στην Βραζιλία χάρη στο γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ, κατέκτησε και το Κόπα Λιμπερταδόρες την πρώτη φορά που έκανε την διαδρομή… μέχρι τέλους. Αυτό έγινε τη σεζόν 2017-2018, όταν τότε ως 18χρονο παιδί στη Ρίβερ πανηγύρισε τον τίτλο!

Κώστας Ζάλιαρης