Πάρθηκαν αποφάσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος Μαγκουάιρ και Βέγκορστ, στη Νότιγχαμ ο Χέντερσον!

Δρομολογούνται εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τέλος εποχής για τον Χάρι Μαγκουάιρ στο «Ολντ Τράφορντ», αποχωρεί ο Ντιν Χέντερσον για τη Νότιγχαμ, δεν συνεχίζει ο Βέγκορστ, ζήτησε χρόνο ο Φαν Ντε Μπέικ. Διαβάστε όσα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, στα μεταγραφικά σενάρια των «κόκκινων διαβόλων».  



Πάρθηκαν αποφάσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος Μαγκουάιρ και Βέγκορστ, στη Νότιγχαμ ο Χέντερσον!

Αρκετά είναι τα σενάρια που αφορούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τη μεταγραφική περίοδο, όμως όλα δείχνουν πως στους «κόκκινους διαβόλους» έχουν πλέον παρθεί αποφάσεις.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου δημοσιογράφου, Fabrizio Romano, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν με τον Χάρι Μαγκουάιρ στο ρόστερ τους, με την Τότεναμ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Παράλληλα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και ο Μπέιλι με τον Τέγιες, με αμφότερους να αγωνίζονται μακριά από το «Νησί» φέτος ως δανεικοί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Βέργορστ, που έχει στα χέρια του προτάσεις, τόσο από την Έβερτον, όσο και από Ισπανία… μεριά.

Από εκεί και πέρα, στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από τη θέση του βασικού γκολκίπερ στο «Ολντ Τράφορντ».

Τέλος, όσον αφορά τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέικ, ο ίδιος θέλει να λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να μείνει στο Μάντσεστερ, όμως προς το παρόν, δεν έχει πάρει κάποια ειδοποιήσει, αναφορικά με το αίτημά του.

Δημήτρης Μανάκος